"Atgūt zaudēto laiku pēc šķiršanās no Pita." Andželīna Džolija, iespējams, satiekas ar diviem vīriešiem vienlaikus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Andželīna Džolija ir pamatīgi samulsinājusi fanus. Aktrise, kura pēc šķiršanās no Breda Pita apliecināja, ka vairs nevēlas attiecības, tagad satiekas ar diviem vīriešiem vienlaikus.

Pagājušajā nedēļā paparaci viņu nofotografēja Beverlihilsā kopā ar bijušo vīru, aktieri Džoniju Lī Milleru. Vēl pirms pāris nedēļām 46 gadus vecā zvaigzne devās romantiskās vakariņās kopā ar dziedātāju The Weeknd

Aktrises tuvākie cilvēki lēš, ka līdz šim neviens no abiem vīriešiem nav iekarojis viņas sirdi. Portāls "US Weekly" ziņo, ka "Džolija tikai cenšas atgūt zaudēto laiku, kuru viņa pavadīja vientulībā pēc šķiršanās no Breda Pita".

Slavenā aktrise jūtas glaimota par vīriešu uzmanību un izbauda došanos uz randiņiem. 

Reperis The Weeknd.
Reperis The Weeknd. Foto: theweeknd/ Instagram

"Andželīnai tagad ir tik jautri. Viņa cenšas atgūt zaudēto laiku. Viņai ļoti patīk šīs tikšanās. Tik patīkami satrauktu un enerģisku draugi viņu sen nav redzējuši," sacīja aktrisei pietuvināta persona.

Pēc šķiršanās ar Bredu Pitu blakus aktrisei neviens vīrietis nav bijis manīts. Pati Džolija atzinusi, ka pilnībā ir koncentrējusies uz savu bērnu audzināšanu, tāpēc viņai nav bijis laika romantiskām attiecībām.

Lai gan Džolija un Pits izšķīrās 2016. gadā, tiesa viņus šķīra tikai 2019. gadā. Bijušie laulātie joprojām dala kopīgu īpašumu un aizbildniecību pār bērniem: 17 gadus veco Paksu, 16 gadus veco Zaharu, 15 gadus veco Šailo un 12 gadus vecajiem dvīņiem Noksu un Vivjenu. 

Andželīna Džolija un Džonijs Lī Millers bija precējušies no 1996. līdz 1999. gadam. Viņi iepazinās kriminālfilmas "Hakeri" filmēšanas laukumā. Lai gan ilgus gadus pēc šķiršanās viņi nesatikās, taču sekoja līdzi notikumiem viens otra dzīvē. Šī gada jūnijā abi atkal redzēti kopā. Aculiecinieki pamanījuši, kā Džolija ar dārgu vīna pudeli rokās iegājusi iekšā Millera dzīvoklī. Viņi saka, ka aktrise pat iepazīstināja ar Milleru savus bērnus - Paksu un Noksu.

Pirms pāris nedēļām Džolija un The Weeknd redzēti kopā kādā itāļu restorānā Santamonikā. Uz restorānu viņi ieradās atsevišķi, taču kopā devās prom. Paparaci nofotografējuši Džoliju iesēžamies mūziķa mašīnā, kurš viņu aizvedis uz savu savrupmāju.

Zīmīgi, ka šis ir jau otrais dziedātāja un aktrises randiņš. Iepriekšējo reizi paparaci viņus nofotografēja jūnijā. Abi vakariņoja tajā pašā itāļu restorānā.

"Gan Džolija, gan Ābels saka cilvēkiem, ka viņi ir tikai draugi, bet tie, kas abus pazīst, domā, ka starp viņiem notiek kaut kas romantisks. Aktrise Ābelam simpatizē. Viņš centās darīt visu iespējamo, lai uz viņu atstātu iespaidu," sacīja pārim pietuvināta persona.

Ābels Makonens Tesfaije (repera The Weeknd īstais vārds) ir ieguvis siržu lauzēja slavu. Mūziķis iepriekš tikās ar supermodeli Bellu Hadidu, kas atzīta par vienu no pasaulē skaistākajām sievietēm. Pēc šķiršanās ar Hadidu The Weeknd kļuva par dziedātājas Selenas Gomezas otro pusīti. Pēc šķiršanās ar popdīvu viņš vairākkārt mēģināja atsākt attiecības ar Bellu Hadidu - un viņa centieni vainagojās panākumiem. Pāris tomēr šķīrās 2019. gadā pārāk saspringtā darba grafika dēļ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu