"Es uz to skatījos spogulī." Modele Emīlija Rataikovski atklāj intīmas dzemdību detaļas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikāņu modele un aktrise Emīlija Rataikovski šogad laida pasaulē savu pirmo atvasi. Tagad viņa gatavojas savas grāmatas "Mans ķermenis" izdošanai, kurā stāstīs par grūtniecības gaitu. Portāls "Time" publicējis fragmentu no gaidāmās grāmatas, kurā zvaigzne aprakstījusi intīmas dzemdību detaļas.

Rataikovski rakstīja, ka viņas ķermenis kontrakciju laikā burtiski "salūza". "Ūdeņi nogāja nedēļu pirms dzemdībām paredzētā datuma. Mans vīrs jau bija sagatavojies, paņēmām somu un braucām uz slimnīcu," viņa atceras.

Modele atzina, ka no dzemdību sākumā domājusi tikai par bērna drošību.

"Sāpes bija visaptverošas. Es tās jutu ar katru sava ķermeņa šūnu. Es kliedzu un kodu spilvenā, bet sapratu, ka mazulim tagad klājas grūtāk nekā man," raksta Rataikovski.

Modele sacīja, ka brīdī, kad sākās dzemdības, viņa lūdza uzstādīt spoguli, lai "redzētu procesu". "Spogulī virs manis es vairs neatpazinu savu seju: tā bija sarkana un pietūkusi," atceras modele.

Kad dzemdības bija beigušās, ārsti konstatēja, ka mazuļa izmērs attiecībā pret modeles ķermeni ir pārāk liels.

"Mans ķermenis bija pietūcis, tas bija jēls un man nepazīstams. Viss izmainījās," raksta zvaigzne.

Neskatoties uz dzemdībām, 33 gadus vecā Rataikovski ātri atguva formu. Jau pēc dažiem mēnešiem modele piedalījās modes skatē, demonstrējot savu ķermeni bikini. Emīlijas Rataikovski un Sebastiana Bēra mazulis pasaulē nāca šī gada martā

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu