Porziņģa dalība nākamajā mačā joprojām ir zem jautājuma zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Par Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa dalību gaidāmajā mačā joprojām pārliecināts nav Dalasas "Mavericks" komandas galvenais treneris Džeisons Kids.

"Mavericks" basketbolisti otrdien ar rezultātu 116:106 pieveica Hjūstonas "Rockets" komandu, gūstot pirmo uzvaru šosezon savā laukumā.

Ceturtās ceturtdaļas sākumā Porziņģis muguras lejasdaļas stīvuma dēļ pameta laukumu un spēlē vairs neatgriezās.

Porziņģis trešdien daļēji piedalījās "Mavericks" kopīgajā treniņā basketbola laukumā, taču viņa dalība nākamajā mačā ir neskaidra.

"Viņam klājas labi. Viņš daļēji piedalījās treniņā uz laukuma. Redzēsim, kā viņš jutīsies ceturtdien. Cerams, ka viņš varēs spēlēt," sacīja Kids.

"Mavericks" komandai šosezon pirmo reizi būs divas spēles divās dienās. Naktī uz piektdienu plkst. 3:30 pēc Latvijas laika jāspēkojas ar Sanantonio "Spurs", bet sestdien plkst. 5:00 no rīta sāksies cīņa pret Denveras "Nuggets".

Porziņģis iepriekšējā sezonā traumu piesardzības nolūkā regulāri izlaida vienu no divām spēlēm, ja kalendārā bija divi mači divās dienās.

"Mēs strādājam, virzoties pa vienai dienai uz priekšu. Cerams, ka rīt mums būs izstrādāts plāns. Taču vispirms mēs vēlamies redzēt, kā viņš jūtas. Un ceram, ka viņš varēs spēlēt rīt," teica "Mavericks" treneris.

Porziņģis šosezon trīs mačos vidēji laukumā pavadījis 25,8 minūtes, guvis 12,7 punktus, izcīnījis 6,0 atlēkušās bumbas un bloķējis 2,0 metienus.

"Mavericks" ar divām uzvarām trīs spēlēs patlaban ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu