Noguris autovadītājs apskādē trīs citus spēkratus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Aizvadītājā naktī Buļļu ielā, Rīgā kāds pārāk noguris šoferis ar savu auto apskādēja trīs citus spēkratus, vēsta raidījums "Degpunktā".

Trīs automašīnu īpašniekiem, kuri 27. oktobra vakarā novietoja spēkratus ceļmalā Buļļu ielā, pie 35. mājas, aizvadītā nakts bija pagalam nemierīga. Ap plkst. 2 stāvošo mašīnu kolonnā ietriecās kāds "Volkswagen".

Sudraba krāsas "Audi" bija pirmais, kas paņēma triecienu, aizķerts arī līdzās stāvošais sarkanais "Audi", trešā, noslēdzošā rindā bija "Toyota", kas avārijas rezultātā aizripoja dažus metrus uz priekšu.

Par naktī piedzīvoto pastāstīja sieviete, kurai pieder viens no apskādētajiem auto.

"Kāds puisis iebrauca. Viņš esot aizmidzis. Pats notikuma vietā palika, pats izsauca policiju, atbrauca "ātrie". Pus trijos naktī es piegāju pie policistiem, viņi teica nofotografēt protokola numuru, nu es varēju doties mājās gulēt. Tas arī principā viss.

Es pati to puisi neredzēju, jo viņš bija ātrās palīdzības mašīnā. Uz slimnīcu neaizveda. Viņš pēc tam atbrauca ar citu mašīnu un ar trosi evakuēja savu avarējušo," stāsta "Audi" īpašniece.

Likumsargi ceturtdien apstiprina, ka pēdējais incidents nav saistīts ar rupjiem pārkāumiem, piemēram, braukšanu reibumā vai agresīvu stūrēšanu. Par negadījuma faktu policijā uzsākts administratīvais process un visdrīzāk vainīgajam tiks izrakstīts simbolisks naudas sods par uzbraukšanu šķēršlim.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu