FOTO Pirmo reizi uz "Lauku sētas" izbalsojamo soliņa sēdīsies trīs dalībnieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Piektdien, 29. oktobrī šovā "Lauku Sēta" negaidīti pavērsieni gaidīs ik uz stūra. Šonedēļ dalībnieki paši izvēlēsies savā starpā nedēļas sliņķi un čaklāko. Negaidīts pavērsies sagaida arī izbalsošanas šķūnī, kur pie pupiņu šķirojamā galda šoreiz tiksies trīs dalībnieki. Kuri tie būs, uzzini jau šovakar!

Nedēļas sākumā pavisam sašļucis un saskumis ir Kristaps, jo viņa mīļotā Maija ir pametusi "Lauku sētu". Viņš nododas tikai darbam, ir pārdomās un agri iet gulēt. Lai gan iepriekš gribēdami viņu emocionāli pavisam sagraut, šķiet tagad dalībnieki pret Kristapu ir iejūtīgi.

To gan nevar teikt par attieksmi pret Sandi, kurš šajā nedēļā izpelnīsies negatīvu emociju vētru pār sevi. Gribēdams nopelnīt čaklākā titulu, Sandis celsies piecos no rīta, lai strādātu, neuzmodinot pārējos. Tas izsauks spraigas emocijas un Sandis vienā mirklī kļūs par ienīsto "Lauku sētā".

Spilgtas negatīvas jūtas ir ikkatram, sevišķi Mārītei un arī Martai ar Viktoriju, kuras uzskata, ka viņš atradis sev arī vieglāko darbu. Kamēr Mārīte, Viktorija un Marta vaiga sviedros fiziski smagi strādā nedēļas darbu un rok no pagraba ārā uzkrājušos kultūrslāni, Sandis čīkst par sāpošu muguru un, pēc meiteņu teiktā, darīs vieglāko darbu.

Tomēr nedēļas lielais darbs kārtējo reizi neatstās tīru nevienu – ne tikai ķermeņi nosmērēti, muguras sāp, bet arī intrigas vērpjas. Kā zinām, "Lauku sētā" negaidīti pavērsieni gaida ik uz soļa, arī šī nedēļa nebūs izņēmums. Dalībniekiem būs iespēja

ietekmēt izbalsošanas gaitu un pašiem noteikt nedēļas sliņķi un čaklāko. Tas izjauc Sanda plānus un viņš kļūst patiesi nikns, jo viņš taču darījis visu, lai iemantotu čaklākā slavu. Dalībnieki cīnīsies spēlē, kur ar smilšu spaiņiem katrs nobalso par sev nevēlamo personu. Visvairāk smilšu spaiņu savāks Sandis, bet tas jau nebūtu viss, ja vien nebūtu jāveic stafete, nesot šo smilšu kaudzi mugurā, uz pleca vai rokās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu