No šodienas stājas spēkā izmaiņas virknē autobusu maršrutu visā Latvijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tūristu autobuss uz Vanšu tilta.
Tūristu autobuss uz Vanšu tilta. Foto: Renāte Briede/LETA

No šodienas stājas spēkā izmaiņas virknē autobusu maršrutu visā Latvijā.

No šodienas maršruta Madona-Cesvaine-Dzelzava autobuss, kas no pieturas Lubāna darbadienās izbrauc plkst.3.41, kursēs līdz pieturai "Pļaviņas". Tādējādi turpmāk autobuss brauks maršrutā Madona-Aiviekste-Pļaviņas. Papildus tam maršrutā Madona-Aiviekste-Pļaviņas tiks atklāts jauns reiss un autobuss no pieturas "Pļaviņas" darbadienās izbrauks plkst.6.

Tāpat, ņemot vērā, ka ceļa remontdarbi uz autoceļa A12 un A13 ir noslēgušies, no šodienas maršruta Daugavpils-Rēzekne-Ludza rīta autobuss kursēs tāpat, kā kursēja, līdz tika sākti remontdarbi un reiss Ludzas autoostā katru dienu tiks uzsākts plkst.7.

No šodienas gaidāmas izmaiņas arī sešos maršrutos virzienā uz Vangažiem, Siguldu, Mālpili un Krimuldu.

Tostarp maršrutā Rīga-Ragana-Sigulda no šodienas tiks atklāts jauns reiss - autobuss no Siguldas autoostas no pirmdienas līdz sestdienai izbrauks plkst.6.35. Reisā tiks iekļauta pieturas "Sili", "Ģimnāzija", "Barona iela" un "1.pamatskola". Savukārt reiss, kas Rīgas starptautiskajā autoostā darbadienās tiek sākts plkst.6.20 un Siguldas autoostā sestdienās - plkst.6.55, vairs netiks izpildīts.

Maršrutā Rīga-Sigulda no šodienas tiks atklāts jauns reiss - autobuss no Rīgas starptautiskās autoostas darbadienās izbrauks plkst.6.35, bet maršruta Sigulda-Turaida-Krimulda reiss, kas Siguldas autoostā darbadienās tiek sākts plkst.7.15 un pieturā "Krimulda" - plkst.7.35, vairs netiks izpildīts.

Vienlaikus plānots, ka no šodienas maršrutos Rīga-Tec-2-Saurieši-Jauncekule-Cekule, Rīga-DS Getliņi-Salaspils, Salaspils-Daugavas muzejs-TEC-2-Saulkalne, Rīga-Upeslejas-Jauncekule, Rīga-Saurieši-Salaspils un Rīga-Saurieši-Upeslejas tiks iekļautas papildu pieturas.

Savukārt maršruta Rīga-Liepāja reisā, kas pieturā "Liepāja" (M. Ķempes iela) katru dienu tiek sākts plkst.4.10, no šodienas tiks iekļauta pietura "Pienava". Gaidāmas arī izmaiņas divos maršruta Liepāja-Talsi reisu laikos, kā arī vienā maršruta Jēkabpils-Viesīte-Aknīste reisa laikā.

No šodienas arī SIA "Daugavpils autobusu parks" komerciālajā maršrutā Rīga-Daugavpils veiks vairākas izmaiņas reisu laikos un mainīs pieturvietu apstāšanās vietas.

Tāpat no šodienas. līdz 12.novembrim būs atcelti atsevišķi maršrutu Degumnieki-Stūrmežs-Degumnieki, Madona-Mārciena-Mētriena, Madona-Kusa-Linūži-Madona un Madona-Mārciena reisi.

Savukārt līdz līdz 14.novembrim atcelti vairāki maršruta Džūkste-Pienava-Aizstrautnieki, Džūkste-Dzintarzeme un Tukums-Džūkste-Lestene-Jāņukrogs reisi. Tā vietā tiks atjaunoti atsevišķi maršruta Tukums-Džūkste-Pienava un Tukums-Džūkste reisi, kas tiek izpildīti skolēnu brīvlaikā.

Tikmēr tehnisku iemeslu dēļ no šodienas līdz 5.novembrim atcelts maršruta Aizkraukle-Irši reiss, kas pieturā "Irši" darbadienās tiek sākts plkst.9.40 un Aizkraukles autoostā - plkst.14.15. Tā vietā iedzīvotāji var braukt autobusā, kas kursē maršrutā Aizkraukle-Irši-Aizkraukle un Aizkraukle-Ērgļi.

Ar visām izmaiņām sīkāk iespējams iepazīties Autotransporta direkcijas interneta vietnē "atd.lv".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu