VIDEO ⟩ Aleks Boldvins pirmo reizi publiski izsakās par traģēdiju filmēšanas laukumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Holivudas aktieris Aleks Boldvins pirmo reizi pēc traģiskā negadījuma filmas "Rust" uzņemšanas laukumā runāja ar žurnālistiem, vēsta portāls "Meduza".

Iepriekš aktieris bija izteicies vietnē "Twitter", taču paparaci uzstājības dēļ Boldvins izteicies arī publiski. 30. oktobrī aktieris apturēja automašīnu un kopā ar sievu Hilariju devās pie žurnālistiem, lai izteiktu savu komentāru par notikušo. Videoklipu izplatīja portāls "TMZ".

Boldvins skaidroja, ka viņam ir aizliegts komentēt patlaban notiekošo izmeklēšanu, un piebilda, ka viņš ikdienā sazinās ar policiju un bojā gājušās Halinas Hačinsas ģimeni. Pēc tam viņš atbildēja uz vairākiem mediju pārstāvju jautājumiem.

Aktieris skaidroja, ka bieži filmēšanas laukumā notiek negadījumi, taču tik traģisks incidents ir retums. Boldvins piebilda, ka atbalsta stingrāku noteikumu ieviešanu par apiešanos ar ieročiem filmēšanas laikā.

Boldvins atzīmēja, ka viņš, Hačinsa un Souza bija ļoti saliedēta komanda. Tagad viņš šaubās, vai filmēšana atsāksies. Viņš vērsās pie žurnālistiem un lūdza viņam vairs nesekot, jo šī iemesla dēļ viņa bērni mašīnā raudot. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu