Nākamgad Mežaparka Lielajā estrādē uzstāsies grupa "Imagine Dragons" (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/imaginedragons

Nākamā gada 1. jūnijā Mežaparka Lielajā estrādē pasaules koncertturnejas "Mercury World Tour" laikā uzstāsies ASV grupa "Imagine Dragons".

Biļetes par zemāku cenu varēs iegādāties no 5 .novembra plkst.10 "Biļešu servisa" tīklā. Savukārt, "First Baltic International" (FBI) un "Positivus" festivāla koncertu kluba biedri, biļetes varēs iegādāties iepriekšpārdošanā no 3. novembra plkst.10, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

"Positivus Press" uzsvēra, ka grupa "Imagine Dragons" ir sevi pierādījusi kā viena no spēcīgākajām koncertgrupām. Apvienības koncerti ir kā muzikāls piedzīvojums, kur rokmūzika sastopas ar hiphopu, folkmūzikas un elektronikas elementiem.

Grupa ir saņēmusi 53 prestižus mūzikas apbalvojumus un 160 nominācijas piecu izdoto albumu ietvaros. "Imagine Dragons" ir ieguvuši arī trīs "American Music Awards" balvas, deviņas "Billboard Music Awards" balvas, "Grammy Award" apbalvojumu par labāko rokmūzikas izpildījumu, "MTV Video Music Award" balvu un "World Music Award" balvu kā labākā rokmūzikas grupa.

2014.gadā grupa tika nominēta četrpadsmit "Billboard Music Awards" balvām, tostarp uzvarot kategorijā kā "Gada labākā grupa", un 2018.gadā vienpadsmit "Billboard Music Awards" balvām, saņemot apbalvojumu par "Gada labāko albumu".

Pasākuma rīkotājs SIA "BDG Concerts" ieviesuši "drošu biļeti". Pēc "Positivus Press" paustā, tas garantē, ka koncerta atcelšanas vai pārcelšanas gadījumā pircējs par koncerta biļeti samaksāto naudu saņems divu nedēļu laikā, pēc pieprasījuma - aizpildītas pieteikuma formas - iesniegšanas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu