Agresīva vīrieša dēļ Purvciema iedzīvotāji baidās par savu drošību (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: theshots.co/shutterstock.com

Rīdziniece Jūlija kopš vasaras dzīvo bailēs par savas ģimenes drošību. Stāvu zemāk ievācies kaimiņš, kurš agresīvi klauvē pie sievietes durvīm un draud ar fizisku vardarbību, ziņo TV3 raidījums "Bez tabu".

Piektā stāva kaimiņš caurām dienām un naktīm klausās skaļu mūziku, kuru spiesti dzirdēt visi iedzīvotāji. Jūlija vairākas reizes naktī mostas no vīrieša kliedzieniem.

"Pirmo reizi viņš kliedza, pēc tam ar nūju dauzīja pa durvīm, sasita arī skaitītājus.

Kaimiņš ir ļoti agresīvs, pat policijai pateica, ka viņam esot vienalga, kas trāpīsies ceļā – sieviete ar bērnu vai kas cits. Mēs visi staigājam ar gāzes baloniņiem. Kad man ir jāved meita uz bērnu dārzu, tad vispirms pārliecinos, vai kāpņu telpa ir tukša un tikai tad dodos," komentēja Jūlija.

Iedzīvotāji pamanījuši, ka kaimiņš pagalmā nodarbojas ar boksu, skandāli viņa dzīvoklī esot dzirdami visai bieži.

Jūlija vairākas reizes ir izsaukusi policiju, kurai izdevās noskaidrot, ka skaļais kaimiņš ir 21 gadus vecs jaunietis. Dāvids atzīst, ka policija ir pie viņa ciemojusies, bet savu vainu neapstiprina.

"Policija diezgan regulāri saņem izsaukumus uz konkrēto adresi situācijās, kad ir sabiedriskās kārtības traucējumi. Ir arī gadījums, kad konstatējām pārkāpumu un piemērojām sodu par sīko huligānismu. Aicinām arī turpmāk iedzīvotājus ziņot par sabiedriskās kārtības traucējumiem. Skatoties, kādas darbības mājā ir veiktas, varētu būt vairāku pārkāpumu sastāvs, atsevišķos gadījumos jāiesaista pat Valsts policija," situāciju komentēja Toms Sadovskis, Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis.

Pašvaldības policija skaidro, tā kā vēl kaimiņš nav īstenojis savus draudus pret citiem iedzīvotājiem, viņu nevar aizturēt. Par visām situācijām nekavējoties ir jāziņo.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu