"Vitjaz" pārtrauc zaudējumu sēriju, bet Indrašis paliek bez punktiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: HC Vitjaz/Facebook

Trīs zaudējumu sēriju pirmdien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) izdevās pārtraukt Latvijas izlases uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētai Maskavas apgabala "Vitjaz" komandai, kas viesos ar 4:2 (0:1, 2:0, 2:1) uzveica Čeļabinskas "Traktor" vienību.

Indrašis laukumā pavadīja 14 minūtes un 30 sekundes, veica trīs metienus pa pretinieku vārtiem, bloķēja vienu pretinieku raidījumu, tika pie neitrāla lietderības koeficienta un palika bez rezultativitātes punktiem.

Ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm uzvarētāju rindās izcēlās somu uzbrucējs Niko Ojameki, bet 1+1 nopelnīja viņa tautietis Miro Āltonens.

Vēl pa vārtiem "Vitjaz" rindās guva Mihails Smoļins un Daniels Odets, kamēr "Traktor" sastāvā izcēlās Lukāšs Sedlāks un Vitālijs Abramovs, katram atzīmējoties ar 1+1.

Līdz ar šo panākumu "Vitjaz" atstāja Rietumu konferences pēdējo vietu, uz to nobīdot "Soči". Abām komandām ir pa 20 punktiem 25 spēlēs, tomēr Indraša vienībai ir vairāk uzvaru pamatlaikā.

Indrašis šosezon "Vitjaz" rindās aizvadījis 23 spēles, kurās guvis trīs vārtus un atdevis astoņas rezultatīvas piespēles, komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņemot sesto vietu.

Citā KHL mačā pie panākuma tika Helsinku "Jokerit", kas pateicoties Hannesa Bjerninena un Dāvida Skļeņičkas gūtajiem vārtiem viesos ar 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) uzvarēja Novosibirskas "Sibir".

"Jokerit" rindās "sauso" maču aizvadīja vārtsargs Janne Juvonens, pa kura sargātajiem vārtiem tika izpildīti tikai 12 metieni.

Pēc panākuma "Jokerit" ar 36 punktiem 25 spēlēs nostiprinājās KHL Rietumu konferences otrajā pozīcijā Līderi ar 37 punktiem 24 spēlēs ir Sanktpēterburgas SKA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu