Ksenija Sobčaka par grūtniecību: Sapratu, ka izskatos kā govs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: xenia_sobchak/ Instagram

Televīzijas raidījumu vadītāja un žurnāliste Ksenija Sobčaka viesojās Idas Galičas "Youtube" raidījumā "Есть вопросики", kurā atklāja savas sajūtas grūtniecības laikā.

"Dzemdības - tā ir patiesa elle. Es dzemdēju pati... Visi stāsti par to, cik būšana stāvoklī un dzemdēšana ir burvīga - tie ir meli... Varbūt 20 gadu vecumā ir citādāk, taču es dzemdēju 35 gados - un man bija patiešām grūti," stāstīja Sobčaka.

Televīzijas seja atceras, ka pirmos divus grūtniecības mēnešus viņa nespēja piecelties no gultas sliktās pašsajūtas dēļ. Zvaigzni gandrīz katru dienu pielika pie sistēmas. Visu to laiku Sobčaka turpināja strādāt, tādēļ neviens nezināja, ka viņa gaida bērnu.

Sobčaka paskaidroja, ka viņa centās darīt visu - nēsāja kompresijas zeķubikses, apmeklēja baseinu un nodarbojās ar jogu. Pēdējā grūtniecības trimestrī žurnāliste pamanīja, ka viņai rodas grūtības izteikt savas domas:

"Pienāca brīdis, kurā sapratu, ka zaudēju saprātu... Sapratu, ka izskatos kā govs.  Es nezinu, kādas vielas grūtniecības laikā izdalās, taču manāmi paliec dumjāks - to vajag ņemt vērā."

 Zvaigzne stāsta, ka nākotnē vēlas dzemdēt vēl vienu bērnu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu