"Es zināju, cik ļoti viņam patīk Džordans." "Bulls" leģenda Čikāgas klubam veltījis pat savu kāzu nakti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tonijs Kukočs
Tonijs Kukočs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Čikāgas "Bulls" savā "YouTube" publiskojusi nelielu dokumentālo filmu par kluba leģendu Toniju Kukoču, kurā basketbolista sieva atklāj, ka viņš "buļļu" spēli skatījies pat kāzu naktī.

Kukočs Čikāgas komandai pievienojās uzreiz pēc kluba pirmā čempionu titulu "cēliena" (1990. - 1992. gads) - tieši pēc Maikla Džordana pirmā paziņojuma par karjeras beigām. 

Horvātu uzbrucējs, vēlāk kopā ar "Bulls" izcīnīja trīs čempiona gredzenus, bet milzu interese par klubu viņam bijusi vēl pirms ierašanās Amerikā.

Basketbolista sieva atklāj, ka viņš par Čikāgas komandu fanojis pat viņu kāzu naktī, jo tieši pāra liktenīgajā dienā iekritusi "Bulls" 1993. gada finālsērijas spēle pret Fīniksas "Suns".

"Es zināju, cik ļoti viņam patīk Džordans un Pipens. Viņš mīlēja sekot līdzi NBA un skatīties spēles. Pat mūsu kāzu naktī," dokumentālajā īsfilmā sacīja Kukoča sieva Renāta.

Arī Pats Kukočs apstiprināja, ka kāzu naktī "Bulls" mačs bijis prioritāte: "Naktī, kad apprecējāmies, es viesiem teicu: "Jūs varat ballēties līdz trijiem naktī. Tad ["Bulls"] ir spēle pret Fīniksu." Tad viesi arī devās mājās." 

Kukoča un viņa topošo komandas biedru ceļi krustojās jau 1992. gada vasaras olimpiskajās spēlēs, kad viņš pārstāvēja Dienvidslāvijas komandu, bet Pipens un Džordans bija iekļauti leģendārās Sapņu komandas sastāvā. Abi "Bulls" stūrakmeņi bija vienojušies, ka darīs visu, lai topošā komandas biedra dzīvi laukumā padarītu pēc iespējas smagāku.

Kukočs savu NBA karjeru noslēdza 2006. gadā, pārstāvot Milvoki "Bucks" vienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu