Kādā veikalā Rīgā neadekvāts vīrietis veikala darbiniekiem draud ar pudeles lausku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Neadekvāts vīrietis sarīkojis jandāliņu veikalā Tallinas ielā. Viņš ar stikla lausku draudējis gan veikala darbiniekiem, gan nodarīt kaitējumu pats sev, vēstī raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 13 pie neliela pārtikas veikala Tallinas ielā bija sapulcējušies cilvēki. Daudziem prom bija jādodas bez kārotā, jo kāds vīrietis veikalā uzvedās neadekvāti. Drīz vien telpu durvis aizslēdza apsargs un veikala logā pārārdījās zīmīte, ka veikals ir slēgts tehnisku iemeslu dēļ.

Patiesībā aiz durvīm tobrīd risinājās visai bīstama situācija. Iekštelpās viens no pircējiem pēkšņi palika agresīvs, sasita vienu no pudelēm un bruņojies ar stikla lausku sāka draudēt. Tika izsaukta policija.

Kā apliecina apsardzes kompānijas pārstāvis, šis cilvēks draudēja ar stikla gabalu padarīt sev galu un izteica draudus arī apkārtējiem, kas atradās veikalā. Neadekvātais vīrietis pieprasījis, lai viņa paņemto alkoholu dod bez maksas. Apsardzes ekipāža reaģēja uz trauksmi un ieradās notikuma vietā piecu minūšu laikā. Viņi konstatēja, ka draudētājs ir līdz viduklim izģērbies, daļēji asiņo.

Vīrieti izdevies "aizrunāt", pa to laiku viens no apsargiem spēja pavirzīties uz malu un iepūta piparu gāzi agresoram sejā.

"Notikuma vietā ieradās Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Latgales iecirkņa darbinieki un pret 1993. gadā dzimušo vīrieti uzsāka resorisko pārbaudi, ka arī pret vīrieti ir uzsākts administratīvā pārkāpuma process par atteikšanos no narkotisko vielu pārbaudes. Pēcāk persona tika nogādāta medicīnas iestādē," skaidro Valsts policijas pārstāve Krista Andersone.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu