Jaunākā informācija par frontālo sadursmi Biķernieku ielā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Frontālas sadursmes rezultātā otrdien, 2. novembrī, Biķernieku ielā bojā gāja vieglās automašīnas vadītājs, vēstī raidījums "Degpunktā".

Pēc sadursmes ar vieglo automašīnu, sabiedriskā transporta vadītājam bijušas grūtības savaldīt autobusu, lai to neapgāztu un neiebrauktu ceļmalā augušajos krūmos. Vīrietis atceras, ka viss risinājās ļoti ātri, turklāt trieciens bija virzīts tieši uz transporta kabīni, neiespējami bija bremzēt. 

Aculiecinieks Viktors brauca kopējā plūsmā ar citiem satiksmes dalībniekiem un šausminošo ainu vēroja no paša sākuma. Viņš bija viens no pirmajiem, kas piesteidzās pie "Audi" vadītāja, taču nekādi līdzēt viņam vairs nevarēja.

"Es piegāju, viņš jau bija miris. Tur jau nekāda pulsa nebija. Tur viņš sēdēja kā dzīvs, kā mūmija. Cilvēkam nepaveicās, ko tur vairs izdarīs. Tāds ātrums, kaut gan te stāv zīme ar ātruma ierobežojumu 50 km/h stundā. Varbūt viņš samazināja ātrumu, bet kāds izskrēja priekšā, tas nav zināms," stāsta aculiecinieks.

Sabiedriskā autobusa pasažieri negadījumā necieta.

Ņemot vērā faktu, ka avārijas izraisītājs gājis bojā, šobrīd policistiem nav sīkākas informācijas par negadījuma iemeslu,

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu