Balceram rezultatīvs sniegums un uzvara latviešu duelī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AFP/SCANPIX

Trešdien, 3. novembrī, uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā pret Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres" izcīnīja Rūdolfs Balcers un Sanhosē "Sharks".

"Sharks" savā laukumā ar rezultātu 5:3 (2:1, 1:1, 2:1) uzveica "Sabres" hokejistus.

Balcers šajā spēlē laukumā pavadīja 17 minūtes un 37 sekundes (1:30 mazākumā), izceļoties ar divām rezultatīvām piespēlēm. Tāpat latvieša kontā arī četri metieni pa vārtiem, divi spēka paņēmieni un lietderības koeficients +3.

Savukārt Girgensons šajā mačā uz ledus pavadīja 15 minūtes un 43 sekundes (1:09 vairākumā un 0:29 mazākumā)m atzīmējoties ar vienu metienu pa vārtiem un diviem spēka paņēmieniem, kā arī lietderības koeficientu -1.

"Sharks" rindās šajā mačā ar vārtu guvumiem izcēlās Džonatans Dahlens, Raiens Merklijs un Mario Feraro, bet Tomaša Hertla kontā šoreiz divi precīzi raidījumi.

Viesu sastāvā šajā spēlē vienreiz izcēlās Dreiks Kaigula, bet divus vārtus guva Džefs Skiners.

"Sharks" šobrīd ar deviņās spēlēs izcīnītiem 12 punktiem ieņem 4. vietu Rietumu konferencē, bet "Sabres" ar 11 punktiem tikpat mačos ir septītie Austrumu konferencē.

Girgensons šosezon deviņās spēlēs ir atzīmējies ar sešiem rezultativitātes punktiem (3+3), bet Balcers tikpat spēles iekrājis trīs rezultativitātes punktus (1+2).

Nākamo spēli "Sharks" aizvadīs agrā piektdienas rītā, plkst. 4.30 tiekoties ar Seintluisas "Blues", bet "Sabres" pusstundu ātrāk sāks maču pret līgas jaunpienācējiem Sietlas "Kraken".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu