VIDEO ⟩ Zimbabvē pēc nokauta dzīvību zaudējis 24 gadus vecs bokseris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmdien, 1. novembrī, pēc cīņas laikā piedzīvota nokauta slimnīcā dzīvību zaudējis Zimbabves bokseris Taurai Zimunja.

24 gadus vecais Zimunja tika nokautēts 31. oktobrī, cīnoties vietējā līmeņa profesionālā boksa cīņu šovā. 

Zimunja liktenīgo nokautu piedzīvoja trešajā raundā, kad viņš bija iedzīts ringa stūrī un pretinieks viņu turpināja "apbērt" ar sitieniem. Šeit, iespējams, kā novēlota vērtējama arī tiesneša rīcība, jo Zimunja acīmredzami vairs nebija spējīgs aizstāvēties.

Tomēr tiesnesis brīdī, kad Zimunja vairs acīmredzami nesaprata, kas notiek apkārt, vēl cīņu nepārtrauca, atļaujot nu jau mirušā boksera pretiniekam izdarīt vēl četrus smagus sitienus.

Piezīme - aptuveni pie video 0:10 laika atzīmes redzams, ka Zimunja vairs nav spējīgs aizstāvēties.

Zimunja nekavējoties tika nogādāts tuvākajā slimnīcā, bet viņš tā arī samaņu neatguva un pirmdien tika pasludināts par mirušu. Oficiālais nāves iemesls nav atklāts, bet vietējie mediji ziņo, ka bokseris miris no asinsizplūduma smadzenēs.

Traģiskais duelis bija klasificēts kā profesionāls boksa mačs, ko bija sankcionējusi Zimbabves Boksa un brīvās cīņas federācija.

Diemžēl šis pēdējo mēnešu laikā nav vienīgais gadījums, kad bokseris ringā gūto savainojumu dēļ zaudē dzīvību. Vēl augustā pēc zaudējuma ar tehnisko nokautu mira 18 gadus vecā meksikāņu boksere Dženete Cakariasa Capata. Savukārt oktobrī dzīvību zaudēja arī BKFC organizācijas cīkstonis Džastins Torntons.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu