Ieslēgta nomaļā mājā, 18 dienas pēc pazušanas Austrālijā atrasta četrgadīga meitenīte

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms 18 dienām ģimenes izbraucienā ar teltīm pazuda četrgadīgā Kleo Smita, kura nu atrasta nomaļā vietā Austrālijas rietumos ieslēgta mājā. Izmeklētāji aizturējuši un pratina 36 gadus vecu vīrieti, vēsta raidorganizācija BBC. 

Kleo Smita 16. oktobrī nakts laikā pazuda no mātes un viņas dzīvesbiedra uzslietās telts kempingā pie Karnarvonas pilsētas, kur uz piepūšamā matrača gulēja līdzās mazās māsas gultiņai.

Kad Kleo māte, kura gulēja otrā telts istabā, no rīta pamodās, Kleo bija pazudusi un telts durvis bija atvērtas.

Foto: AP/Scanpix

Baidoties par iespējamu nolaupīšanu, tika sākta liela meklēšanas operācija, kas 18 dienas vēlāk vainagojās panākumiem. Trešdienas rītā policija uzlauza durvis mājai Karnarvonā.

"Vienā no istabām viņi atrada mazo Kleo," sacīja policijas pārstāvis Kols Blanšs. "Policists paņēma viņu rokās un jautāja: "Kā tevi sauc?" Viņa atbildēja: "Kleo.""

Kleo atgriezusies pie vecākiem.

Policija norāda, ka aizturētais vīrietis nepazīst Smitu ģimeni. Pagaidām nav izvirzītas apsūdzības.

Māja, kurā Kleo bija ieslēgta, atrodas aptuveni sešu minūšu brauciena attālumā no viņas ģimenes mājas Karnarvonā.

Par informāciju, kas varētu palīdzēt atrast Kleo, tika izsludināta atlīdzība viena miljona Austrālijas dolāru apmērā. Blanšs norāda, ka policija izskatījusi tūkstošiem dažādu informācijas pavedienu, meklējot "adatu siena kaudzē". Par tādu kļuva pavediens, kas saistīts ar automašīnu, taču sīkāka informācija pagaidām netiek atklāta.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu