"Daudz rētu un aizvainojuma." Džastins un Heilija Bīberi atklāti par laulības problēmām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātājs Džastins Bībers un viņa sieva, modele Heilija Bībere podkāsta "In Good Faith" jaunākajā sērijā atklāti stāsta par problēmām, ar kurām pāris saskāries trīs laulības gadu laikā.

"Mums vienmēr ir bijušas sarunas par to, kas mūs sagaida nākotnē. Mēs vienmēr esam runājuši par to, ka vēlamies apprecēties, veidot ģimeni un audzināt bērnus," stāsta Heilija. Modele podkāstā atzīstas, ka, neskatoties uz stipro mīlestību, jaunā pāra starpā bieži izceļas domstarpības.

"Esmu tik daudz piedzīvojis savas dzīves laikā. Es sapratu, ka man vajag iziet nopietnu ārstēšanās kursu, lai nonāktu punktā, kurā varu veidot veselīgas un nopietnas attiecības. Man ir bijušas daudz traumas, tādēļ es vienkārši uzņēmos atbildību strādāt ar savām problēmām un izveseļoties," papildināja Bībers. Dziedātājs 2019. gadā ārstēja depresiju. Ar slimību Bībers cīnījās jau kopš 2017. gada.

Zvaigzne atzīmēja, ka sieva viņu pieņēma "tādu, kāds viņš ir".

"Pat tad, kad apprecējāmies, bija palikušas daudzas rētas un aizvainojumi, ar kuriem man vajadzēja tikt galā," atceras Bībers.

"Es pieņēmu lēmumu. Es zināju, ka ļoti ilgi esmu mīlējusi šo cilvēku, un tobrīd nevarēju atteikties no viņa. Es vienkārši nespēju tā ar viņu rīkoties. Iedomājieties, ka pametat kādu cilvēku viņa sliktākajā dzīves posmā. Es neesmu tāds cilvēks. Tā kā es biju gatava paciesties, vienalga, lai kāds būtu beigu rezultāts," atklāja modele. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu