VIDEO ⟩ Grīziņkalnā policisti atrod zagtu motorolleri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kārtības sargiem pavisam nesen izdevies uziet kādu oktobra beigās nozagtu braucamrīku, kas bija izsludināts Valsts policijas meklēšanā, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Patrulējot Grīziņkalnā Rīgas pašvaldības policisti uz Zvaigžņu ielas, kas ir vienvirzien, pamanījuši pretī braucošu motorolleru un apturējuši, lai noskaidrotu apstākļus. Vīrietis, kurš vadīja motorolleri īsti neko sakarīgu par savu braukšanas manieri pastāstīt nespēja, taču apgalovoja, ka braucamrīku nopircis "Facebook".

Tomēr, arī ar šiem atklājumiem viss nebeidzās, jo vīri nolēmuši rūpīgāk aplūkot arī pašu motorolleri. Policisti ievēroja, ka braucamā aizdedzē nav atslēgas, bet vīrietis nespēja uzrādīt dokumentus.

Tāpat bija redzams, ka šasijas numurs ir notīts ar plēvi – salīdzinot to ar reģistrācijas numuru, kas bija motorollerim aizmugurē, radās nesakritība un datubāzē uzrādījas, ka šis transporta līdzeklis pirms neilga laika ir nozagts.

Un tā nu, motorollera pilots savā ieplānotā galamērķa vietā, tālāk nonācis Valsts policijas darbinieku rokās un nogādāts Ķengaraga iecirknī, kur par šo atradumu uzsākta lieta. Zagtais braucamrīks, visticamāk, jau tuvākajā laikā tiks atgriezts likumīgajam īpašniekam, savukārt aizturētajam nāksies atbildēt vēl uz daudziem jautājumiem par to, kur un kā tad viņš ticis pie šī motorollera.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu