VIDEO ⟩ "Blue Jackets" ar Korpisalo vārtos izcīna uzvaru pagarinājumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jonass Korpisalo
Jonass Korpisalo Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas "Blue Jackets" ceturtdien, 4. novembrī, ar somu Jonasu Korpisalo vārtos izcīnīja uzvaru papildlaikā.

"Blue Jackets" aizvadītajā mačā līdz otrā perioda vidum pēc Logana Okonora un Bouvena Bairema metieniem nonāca iedzinējos ar 0:2, tomēr tad guva četrus vārtus pēc kārtas, panākot 4:2. Ar trāpīgiem raidījumiem viesu rindās izcēlās Džeiks Bīns, Būns Dženners un divreiz Kouls Silindžers. Uzvaru pamatlaikā gan izcīnīt neizdevās, mājiniekiem atgūstot abus vārtus pašā spēles izskaņā - 57.un 60.minūtē. Precīzi "Avalanche" sastāvā bija Tīdžejs Bauers un vēlreiz Bairems.

Uzvaru "Blue Jackets" panāca papildlaika trešajā minūtē, kad savus otros vārtus mačā guva Bīns.

Somu vārtsargs Jonass Korpisalo "Blue Jackets" rindās atvairīja 28 no 32 pretinieku komandas metieniem.

Citā spēlē divus vārtus guva NHL rezultatīvākais spēlētājs Leons Draizaitls no Edmontonas "Oilers", palīdzot savai vienībai ar 5:2 (1:1, 1:0, 3:1) pieveikt Nešvilas "Predators". Uzvarētāju rindās vēl pa reizei precīzi bija Keilers Jamamoto, Devins Šors un Jesse Puljujarvi. "Predators" rindās izcēlās Mets Dušēns un Raiens Džohansens.

Tikai pēcspēles metienu sērijā pie uzvaras trešdien tika Losandželosas "Kings", kas savā laukumā ar 3:2 (0:0, 0:1, 2:1, 0:0, 3:2) pārspēja Sentluisas "Blues. Uzvarētāju rindās ar gūtiem vārtiem izcēlās Adrians Kempe un Arturs Kaļijevs, kura kontā arī izšķirošais "bullītis", kamēr "Blues" sastāvā precīzi raidījumi Breidena Šenna un Torija Kruga rēķinā.

Vēl vienā NHL spēlē Čikāgas "Blackhawks" savā laukumā ar 3:4 (1:1, 2:1, 0:2) zaudēja Karolīnas "Hurricanes" vienībai. Mājiniekiem nepalīdzēja divus vārtus guva Alekss Debrinkets, bet vienus - Patriks Keins. Uzvarētāju sastāvā pa reizei vārtsargu pārspēja Dereks Stepans, Sets Džārviss, Jespers Fāsts un Martins Nečass.

Šosezon NHL komandas aizvadīs 82 spēles regulārajā čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu