FOTO ⟩ Lady Gaga atklāj, ka Džo Baidena inaugurācijas svinībās uzstājusies ložu necaurlaižamā kleitā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja un aktrise Lady Gaga atklāja, ka ASV prezidenta Džo Baidena inaugurācijas svinībās uzstājusies ložu necaurlaižamā kleitā, ziņo portāls "Insider". 

Lady Gaga intervijā žurnālam "Vogue" atklāja vēl nedzirdētas detaļas par savu uzstāšanos ASV prezidenta inaugurācijā šī gada janvārī. Dziedāšanu ASV Kapitolijā viņa nosauca par "lepnāko dienu savā mūžā".

"Kad Donalds Tramps bija prezidents, es izjutu dziļas bailes, taču uzstāšanās Džo Baidena inaugurācijā būs kas tāds, par ko es varēšu pastāstīt saviem bērniem," sacīja Gaga.

Viņa atklāja, ka ceremonijā uzstājusies ložu necaurlaižamā kleitā. "Kad es biju Kapitolija ēkā, dienu pirms inaugurācijas, es atceros, kā staigāju apkārt un meklēju lietas, kas pierādītu, ka inaugurācijas dienā būs sacelšanās," sacīja Gaga.

Atgādinām, ka Baidena inaugurācijas ceremonijā ASV himnu izpildīja Lady Gaga un vēlāk uzstājās arī dziedātāja Dženifera Lopesa.

Tiesa, koronavīrusa pandēmijas un neseno nekārtību dēļ šī inaugurācijas ceremonija bija daudz pieticīgāka nekā tradicionāli ir šādi pasākumi.

Savukārt Baidena inaugurācijas svinību televīzijas programmu, kas aizstāja tradicionālās inaugurācijas ceremonijas svinības, vadīja godalgotais amerikāņu kinoaktieris Toms Henkss.

90 minūšu sarīkojumā "Amerikas svinēšana" ar muzikāliem priekšnesumiem uzstājās tādas zvaigznes kā Džons Bon Džovi, Džons Ledžends, Demija Lovato, "Foo Fighters", Keitija Perija un citi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu