Armands Simsons pārsteidz ar krasām vizuālām pārmaiņām (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

TV raidījuma "Superbingo" vadītājs un hokeja kluba Rīgas "Dinamo" tehniskais direktors Armands Simsons nolēmis pārsteigt savus sekotājus ar kardinālu izskata maiņu.

Simsons vietnē "Instagram" dalījies ar foto, kur redzams bez savas ierastās bārdas. Viņš arī pastāstīja, ka trīs mēnešu laikā atbrīvojies no 15 liekajiem kilogramiem.

"Šodien es saku - NEKAS NAV NEIESPĒJAMS! Es te nu sev pats esmu spilgts piemērs. Darbs dara darītāju, un ar darbu, tikai ar darbu (nevis dīvānā pukšķēšanu un gaidīšanu) kaut ko var sasniegt un panākt! (..) Mans lielākais mesidžs visiem, kuri kādu apbrīno un vēlas, lai arī ar viņiem notiek tādas brīnumainas pārvērtības, IR -

PIECEL savu pakaļu un ej, un dari, un kusties! Un atceries - viss ir galvā!

Bet cilvēka ķermenis var un spēj izdarīt vairāk, nekā galva dažubrīdi/lielākobrīdi, spēj pieņemt!" ar iedvesmas pilniem vārdiem pie saviem sekotājiem vēršas Simsons.

"Enerģija un endorfīni sprāgst pa ausīm ārā! Par to varat pajautāt un pārliecināties pie manas mīļās sieviņas (kura ar mani nerunā, jo man nav bārdas #movember)," piemetināja atraktīvā TV personība.

Armands ar sievu Ivetu regulāri nododas sportiskām aktivitātēm, ar kurām dalās savos sociālajos tīklos. Pāris ir laulībā 17 gadus, un abu ģimenē aug četras meitas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons)

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu