FOTO ⟩ Klāt "X Faktora" pirmā tiešraide! Iepazīsti 12 dalībniekus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Svētdien, 7. novembrī, sāksies vērienīgākā muzikālā šova "X Faktors" fināla tiešraides, kur cīņu par 10 000 eiro un līgumu ar mūzikas ierakstu kompāniju "Universal Music Group" uzsāks 12 pārliecinoši un talantīgi dalībnieki četrās kategorijās. Iepazīsties ar viņiem!

Intara Busuļa komanda, kategorija "Meitenes vecumā no 16 līdz 25 gadiem"

Diona Liepiņa (19 gadi) nāk no Limbažiem, bet šobrīd dzīvo Rēzeknē. Dionu iepazinām jau aizvadītajā "X Faktora" sezonā, taču toreiz krēslu izaicinājumu pārvarēt neizdevās. Pirmā dalība muzikālā konkursā Dionai bija jau četru gadu vecumā, piecu gadu vecumā iegūstot pirmo uzvaru Limbažu pilsētas “Cālis – 2007” konkursā. Tam sekoja daudzskaitlīgas dalības un uzvaras dažādos muzikālos konkursos. Vokālā autoritāte jeb muzikālais elks Dionai ir Mārtiņš Freimanis. Uzvara šovā ļautu ieguldīt savā muzikālajā izaugsmē - mūzikas albuma izdošanai.

Grēta Grantiņa (22 gadi) nāk no Talsu novada Ģibuļiem, bet šobrīd dzīvo Rīgā/Stendē. Brīvajā laikā Grēta labprāt skatās asa sižeta vai zinātniskās fantastikas filmas, pavada laiku ar tuvajiem cilvēkiem, kā arī, protams, iegulda savā muzikālajā attīstībā. Grēta ir absolvējusi Rīgas Doma kora skolu un uzstājusies vairākos koncertos. Savu muzikālo iedvesmu viņa gūst no tādiem pasaulslaveniem dziedātājiem kā Bejonse (Beyonce), Ariana Grande un Džastins Bībers (Justin Bieber). Uzvaras gadījumā Grēta centīsies darīt visu, lai piepildītu savu muzikālo sapni un tas viņai ir ļoti ambiciozs – doties pasaules tūrē.

Loreta Klibiķe (18 gadi) ir dzimusi rīdziniece, bet studijas viņu šobrīd ir aizvedušas uz Ventspili. Arī Loretu skatītāji iepazina jau aizvadītajā šova sezonā, taču arī viņai toreiz neizdevās pārvarēt krēslu izaicinājumu. Loreta sapņo dziedāt ne tikai uz Latvijas, bet arī uz pasaules lielākās skatuves un ar savu stāstu un balsi likt cilvēkiem iemīlēt mūziku vēl vairāk. Tāpat viņas apslēptā vēlme ir izveidot jaunu mūzikas žanru. Arī Loreta uzvaras gadījumā laimestu ieguldīs savā muzikālajā attīstībā - dziesmu komponēšanai, ierakstīšanai, kā arī izveidos savu mūzikas studiju, kurā tiks veikti ne tikai mūzikas ieraksti, bet notiks arī muzikālās apmācības bērniem un jauniešiem.

Reiņa Sējāna komanda, kategorija "Puiši vecumā no 16 līdz 25 gadiem"

Toms Samsons jeb TOM SIMO* (19 gadi) nāk no Saldus, bet šobrīd dzīvo Liepājā. Toms ir jautrs un mērķtiecīgs puisis, šobrīd studē 4. kursā Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolā un jau šobrīd var lepoties ar uzvarām vairākos muzikālos konkursos. Viņa muzikālais sapnis ir personīgais koncerts izpārdotā arēnā. Taču, nonākot slavas gaismā, Toms neaizmirstu pateikties tiem, bez kā atbalsta tas nebūtu noticis. Viņš atzīst, ka uzvaras gadījumā daļu laimesta ziedotu vietām un iestādēm, bez kurām viņš nebūtu tur, kur ir tagad.

Eduards Rediko (17 gadi) ir rīdzinieks. Eduardam ir daudz hobiju, viņam patīk spēlēt klavieres un komponēt savu mūziku. Tāpat labprāt nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm, jo tās palīdz mazināt stresu. Brīvajā laikā patīk doties ārpus mājas, ceļot. Šobrīd Eduarda galvenais muzikālais sapnis ir pārstāvēt Latviju Eirovīzijā. Uzvaras gadījumā vēlētos laimestu izmantot, lai izdotu savu albumu, tāpat Eduards vēlas atklāt savu ierakstu studiju.

Viktors Buntovskis (16 gadi) nāk no Rīgas. Viņš ir jaunākais šīs sezonas finālists un skatītājiem noteikti atmiņā palicis ar savu mierīgo ārējo tēlu un lokainajiem matiem. Vokālā autoritāte Viktoram ir Harijs Stailzs (Harry Styles) sava vienkāršuma dēļ un viens no viņa sapņiem būtu kādreiz muzicēt ar viņu kopā. Tāpat viņš labprāt kādreiz dziedātu kopā ar Donu vai "Prāta vētru" un uzvaras gadījumā laimestu noteikti ieguldītu sevis un savas muzikālās karjeras attīstībā.

Marata Ogļezņeva komanda, kategorija "25+"

Olga Palušina (28 gadi) ir zobārste no Rīgas, kurai mīlestība pret mūziku radusies jau bērnībā. Kopš 6 gadu vecuma viņa ir mācījusies klavierspēli pie privātskolotājas, skolas laikā dziedājusi skolas korī un ansambļos, bet 15 gadu vecumā sākusi attīstīt savu solo karjeru. Arī brīvajā laikā viņa labprāt raksta dziesmas, to aranžējumus, pat 10 stundu darba maiņa tam nav šķērslis. Arī viņas muzikālais sapnis ir koncertēt lielai auditorijai, kas atbalsta un dzied līdzi viņas dziesmām. Uzvaras gadījumā viņa laimestu ieguldīs sava muzikālā sapņa īstenošanai, ierakstot albumu, nofilmējot klipu un prezentējot to koncertā.

Deniels Bērziņš (25 gadi) dzīvo Rīgā un ar mūziku ar pārtraukumiem nodarbojas jau kopš 8 gadu vecuma. Kā lielākos panākumus mūzikā līdz šim Deniels nosauc divu singlu relīzi un dziesmas pārdošanu. Deniels ir arīdzan liels kaķu mīlis un kā savu trakāko muzikālo piedzīvojumu atminas koncertēšanu ārā, -18 grādos. Arī Deniela muzikālais sapnis ir viņa dziesmu skanēšana Latvijā un ārpus tās, labprāt izpildītu kādu dziesmu kopā ar Aminatu. Uzvaras gadījumā ieguldīs laimestu savā mūziķa karjeras attīstībā.

Edgars Kārkliņš (26) ar mūziku nodarbojas jau no trīs gadu vecuma, pirmā vokālā pedagoģe viņam bijusi jau bērnudārzā. Amatiera līmenī viņš labprāt uzspēlē basketbolu un arī kāršu spēlē ar viņu labāk neielaisties, jo, kā Edgars atzīst, spēlējot duraku viņš var izskaitīt kārtis. Kā lielākos panākumus Edgars nosauc uzvaras vairākos jauno grupu konkursos, kuros piedalījies ar savu grupu. Edgars kādreiz labprāt uzstātos kopā ar "Singapūras satīnu", Igo Fominu, "Rīgas modēm" un Donu. Uzvaras gadījumā laimestu ieguldīs savas studijas attīstībā, ierakstīs albumu un uzfilmēs video klipu dziesmas singlam.

Aijas Auškāpas komanda, kategorija "Grupas"

"Neprāts" ir duets, kurā apvienojušies Signija (24 gadi) un Aleksandrs (30 gadi). Viņi ir pazīstami mazliet vairāk nekā divus gadus un kopā sākuši dziedāt jau nedēļu pēc satikšanās. Romantiskajam pārim līdz šim nav sanācis pārāk bieži uzstāties kopā, bet atsevišķi ir uzstājušies daudzos konkursos un koncertos. Viņu muzikālais sapnis ir iedziedāt un ierunāt multfilmas, piedalīties mūziklos un muzikālās izrādēs. Uzvaras gadījumā laimestu ieguldīs kvalitatīvā atpūtā un muzikālajā attīstībā, ierakstot oriģināldziesmas un uzfilmējot mūzikas klipu.

Grupa "Audiokvartāls" darbojas jau septiņus gadus un savulaik izveidojās cita muzikāla projekta noslēgšanas rezultātā. Grupā muzicē divi brāļi – Arnis (29 gadi) un Ivars (27 gadi) kopā ar draugu Māri (26 gadi), kas paši sevi raksturo kā trīs jautrus čaļus. Kā savu līdzšinējo muzikālo sasniegumu grupa min vairāku grupas dziesmu iekļūšanu radio topos un debijas albuma "Runa nav par naudu" nomināciju "Zelta mikrofonam". Grupas muzikālais sapnis ir izpārdoti koncerti Latvijā un uzvaras gadījumā ieguldīs laimestu grupas mērķu sasniegšanai.

Trio "We" ir izveidojies vien šogad, meitenes kopā ir savedusi dalība "X Faktorā". Grupas dalībnieces – Beāte (16 gadi), Marta (20 gadi) un Ance (23 gadi) sevi sauc par daudzpusīgām un labprāt izmēģinātu dažādus mūzikas stilus, lai saprastu, kurš viņām piestāv vislabāk. Lai arī grupai vēl nav kopīgu muzikālo panākumu, tās dalībniecēm ir ievērojami individuālie muzikālie sasniegumi. Uzvaras gadījumā grupas dalībnieces ieguldīs gan savā individuālajā attīstībā, gan grupas attīstībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu