VIDEO ⟩ Anna Sedokova parāda, kā izskatījās 16 gadu vecumā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/annasedokova

Vietnē "Instagram" populārā Krievijas dziedātāja Anna Sedokova publicēja videoklipu, kurā redzama piedaloties kādā kastingā 16 gadu vecumā.

"Es redzēju šo video pirms divām dienām. Es nezinu, no kurienes mans PR to ieguva, bet acīmredzot bija iemesli to slēpt tik ilgu laiku.

Man ir 16. Es eju uz Teātra institūtu. Man nez kāpēc ir melni mati, lai gan nē, atceros kāpēc. Es ļoti centos būt skaista, nopirku matu krāsu veikalā uz stūra, un tā izrādījās melna. Man kaut kas nav ar zobiem un noteikti arī ar uzacīm, noslēpumains gotu grims. Bet es esmu sirsnīgs bērns, kurš sapņo par lielo skatuvi. Bet tās tur nebija.

[..] Aizkulisēs sievietes vai vīrieša rupjā balss man stāsta par izlikšanos un pārmērību. Ka tā ir jāizskauž. Tāpēc es toreiz biju tāda, bet es tikai biju ļoti centīga. Es neizturēju eksāmenus. Man ielika "C" – zemāko punktu skaitu, kas turpmāk ļāva mācīties tikai par naudu. Par naudu, ​​kuras man nemaz nebija.

Atceros, kā raudādama un šaubīdamies, pavisam lietū izmirkusi, izņēmu dokumentus no institūta. Ar šiem dokumentiem es skrēju uz metro, man bija 10 minūtes, lai iesniegtu dokumentus Kultūras universitātē.

"Es esmu viduvēja", "Es tikai izdomāju, ka man jābūt māksliniecei", "Vajag no visa atteikties un apgūt normālu profesiju", "Tu neesi nekas" - tas viss bija manā galvā pēc trim iegūtām "C" atzīmēm. Bet es nepadevos. Es negribēju mācīties tur, kur jāatsakās no sevis.

Ieskrēju Universitātē un ieraudzīju aizvērtas durvis, uz kurām bija rakstīts, ka dokumentu pieņemšana beigusies. Es paliku bez nekā... 

Šo video publicēju, lai katra meitene, kura šaubās par sevi vai savu izskatu, ar dīvainiem matiem vai zobiem uzziedētu un kļūtu par skaistu spēcīgu putnu. [..] Viss izdosies. Jums tikai nedaudz jāpastrādā," pie publicētā videoklipa rakstīja Sedokova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu