Kurām Zodiaka zīmēm visbiežāk seko briesmas?

Foto: pexels.com
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Katram cilvēkam savā dzīvē nākas sastapties ar neparedzētiem riskiem un briesmām, taču astrologi apgalvo, ka dažām no Zodiaka zīmēm bīstamas saķeršanās ir krietni biežāka parādība, kā citiem. Par to vēsta portāls "Postimees".

Auns

Auna zīmes pārstāvji ir ļoti enerģiski, taču šī pozitīvā īpašība kļūst mazliet bīstama kombinācijā ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem piemītošo stūrgalvību. Zem šī zvaigznāja dzimušie reti kad klausās tuvinieku ieteikumos un šī iemesla dēļ mēdz ilgstoši kāpt uz tiem pašiem "grābekļiem". Šiem cilvēkiem visu laiku ir nepieciešamas jaunas, spilgtas emocijas un šī iemesla dēļ viņi bieži vien rīkojas pārgalvīgi un uzņemas nevajadzīgus riskus.

Vēzis

Zem šī zvaigznāja dzimušie pārāk ātri un neapdomīgi piekrīt dažādām norunām un plāniem, kas ilgtermiņā var viņiem radīt bīstamas situācijas. Savas maigās un naivās dabas dēļ šie cilvēki nespēj ieraudzīt, ka citi ar viņiem manipulē un bieži vien ievieto viņus ne pārāk labās situācijās. Astrologi vēsta, ka Vēžiem īpaši bīstama ir uguns stihija, tādēļ viņiem būtu īpaši jāpiesargās saskarē ar to - runa ir gan par atklātu liesmu, gan, piemēram, pirotehniku.

Skorpions

Skorpiona zīmes pārstāvji ir apveltīti ar spēcīgu raksturu un apņēmību. Ja šie cilvēki mīl, tad līdz dvēseles dziļumiem, ja ienīst - līdz pat kaulu smadzenēm. Neskatoties uz savu skeptisko dabu, zem šī zvaigznāja dzimušie vienmēr meklē jaunas un eksotiskas pieredzes - viņu kaislīgums kombinācijā ar piedzīvojumu kāri var kļūt pat ļoti bīstams gan viņiem, gan viņu līdzcilvēkiem.

Strēlnieks

Šie uguns stihijas pārstāvji ir visīstākie provokatori - šī viņu rakstura šķautne atklājas gan strīdos, gan pavisam ikdienišķās situācijās. Strēlnieka zīmē dzimušie bieži vien rīkojas neapdomīgi un uzņemas nevajadzīgus riskus. Viņi vārdu tiešākajā nozīmē dzīvo tā, it kā dzīvotu tikai šodien, aizmirstot, ka cilvēki, kuri nepievērš uzmanību savai drošībai, nereti kļūst par bīstamu situāciju upuriem.

Ūdensvīrs

Gaisīgie un radošie Ūdensvīra zīmē dzimušie ir apveltīti ar sliktu koncentrēšanās spēju un prasmi kontrolēt savu sadzīvi. Viņi regulāri kavē dažādus termiņus un norunas. Lai arī bezatbildība var nokaitināt līdzcilvēkus, tā var zem šī zvaigznāja dzimušos nostādīt lielās nepatikšanās.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu