Bauda acīm cēla mērķa vārdā. Klajā nācis Austrālijas izskatīgāko ugunsdzēsēju kalendārs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Austrālijas Ugunsdzēsēju kalendāra mājaslapa

Pirmo reizi 29 gadu pastāvēšanas laikā Austrālijas ugunsdzēsēju kalendārs sadarbojas ar labdarības organizāciju "Greater Good Charities", lai atbalstītu  dzīvnieku labturības iniciatīvas ASV.

2022. gada kalendāram būs seši dažādi izdevumi. Tā lappusēs puskaili drosmīgi pozē Austrālijas ugunsdzēsēji.

Nākamā gada kalendāra izdevumos ietilpst klasiskais kalendārs, kur katrā mēnesī pozē ugunsdzēsējs. Tagad tam klāt nākušas četras dažādas kalendāru sērijas - kaķi, suņi, zirgi un dažādi dzīvnieki - kur ugunsdzēsējiem kalendāra lappusēs pievienojas mīļi dzīvnieki, to skaitā arī Austrālijā mītošās dzīvnieku sugas. Piektā kalendāra sērija ir vasaras izdevums, kurā ugunsdzēsēji pozē sportiskos peldkostīmos darba formas vietā.

2022. gada Austrālijas ugunsdzēsēju kalendāra dažādu dzīvnieku izdevums
2022. gada Austrālijas ugunsdzēsēju kalendāra dažādu dzīvnieku izdevums Foto: Austrālijas ugunsdzēsēju kalendāra mājaslapa

Kā katru gadu Austrālijas ugunsdzēsēju kalendārs pārdošanas ieņēmumus ziedos labdarībai. Iepriekš ziedojumi tika novirzīti Austrālijas bezpeļņas organizācijām, taču kopš kalendāra veidotāji ir ieguvuši atbalstītājus visapkārt zemeslodei, tika paplašināts arī labdarības organizāciju daudzums un to atrašanās valstis.

Austrālijas ugunsdzēsēju kalendārs sadarbojas ar labdarības organizāciju "Greater Good Charities", lai atbalstītu programmu, kas uzlabo dzīvnieku labturību ASV.

2022. gada Austrālijas ugunsdzēsēju kalendāra kaķu izdevums
2022. gada Austrālijas ugunsdzēsēju kalendāra kaķu izdevums Foto: Austrālijas ugunsdzēsēju kalendāra mājaslapa

Šī labdarības organizācijas programma atjauno dzīvnieku, vardarbības upuru un bezpajumtnieku patversmes, lai cilvēki un dzīvnieki vajadzības gadījumā spētu saņemt nepieciešamo aprūpi. Šobrīd programma strādā, lai pārveidotu dzīvnieku patversmju telpas par drošām vietām vardarbībā cietušiem dzīvniekiem.  

Austrālijas ugunsdzēsēju kalendārs paziņojis, ka šāds lēmums - atbalstīt ASV organizācijas - ir pieņemts, lai pateiktos par amerikāņu palīdzību Austrālijas meža ugunsgrēku laikā. Dzīvnieku mīļotāju ziedojumi palīdzēja atbalstīt klīniku Austrālijā, kas rūpējās par neskaitāmiem dzīvniekiem, arī koalām, kuri cietuši no ugusngrēka liesmām. Šī klīnika, reizē ar citām bezpeļņas organizācijām, kas palīdz dzīvniekiem un cilvēkiem, saņems ziedojumus no kalendāra peļņas.

2022. gada Austrālijas Ugunsdzēsēju kalendāra suņu izdevums
2022. gada Austrālijas Ugunsdzēsēju kalendāra suņu izdevums Foto: Austrālijas Ugunsdzēsēju kalendāra mājaslapa
2022. gada Austrālijas ugunsdzēsēju kalendāra zirgu izdevums
2022. gada Austrālijas ugunsdzēsēju kalendāra zirgu izdevums Foto: Austrālijas ugunsdzēsēju kalendāra mājaslapa

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu