VIDEO ⟩ Kas zināms par NMPD mašīnas avāriju Pārdaugavā? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter/@breakinglv

Kādam vadītājām, vienā no krustojumiem Pārdaugavā, laikus nepamanīta neatliekamas medicīniskas palīdzības brigāde, kļuvusi par šķērsli uz ceļa. Slapjš ceļš un ātrums traucēja šoferim efektīvi bremzēt un rezultātā notika iespaidīga avārija. Pēc sadursmes, mediķu auto tika apgāzts uz sāniem, vēsta raidījums "Degpunktā".

Mediķu brigāde brauca slimnīcas virzienā, veda pacientu, bet līdz galamērķim operatīvais transports tā arī nenonāca, jo Dzirciema un Jūrmalas gatves krustojumā busiņš iekļuva negadījumā.

Neatliekamās palīdzības auto, ar ieslēgtiem gaismas un skaņas signāliem šķērsoja Jūrmalas gatvi, bet acīmredzot palika nepamanīts kādam vieglajam "Volvo" spēkrata vadītājam.

Pēc bojājumiem spriežot, "Volvo" ietriecies busiņa aizmugurējā ritenī, tādēļ operatīvais transports sasvēries, apgāzies uz sānu un mazu gabalu vēl pašļūcis uz priekšu.

Vieglā "Volvo" stūrētājs avārijai ticis cauri bez traumām. Komentārus kameras priekšā viņš nesniedza. Tā kā krustojumā vienmēr notiek aktīva cilvēku kustība, blakus ir gan skola, gan degvielas uzpildes stacija, jādomā kā ceļu policistiem notikušā izmeklēšanā ar liecinieku meklēšanu problēmu nebūs. Tā vai šā, lēmums par to kurš tad notikušajā ir vainīgs, tiks pieņemts vēlāk.

Kas attiecas uz negadījumā iekļuvušajiem neatliekamās palīdzības dienesta darbiniekiem, viņu traumas tika vērtētas kā vieglas līdz vidēji smagas. Detalizētāku veselības stāvokli jau noteiks slimnīcā.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu