Piedzēries autovadītājs izbraukā mājas pagalmu un aizmieg notikuma vietā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: saravuth/shutterstock

Jūrmalas policistiem izdevies notvert rūdītu pārkāpēju un tā aizturēšanā palīdzīgu roku snieguši vietējie iedzīvotāji, vēstī raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 6 no rīta apkārtējie pamanīja aizdomīgu mašīnu savā daudzdzīvokļu nama pagalmā. Sētā, ar spēkrata riepām bija izbraukāts zāliens, nogāzti dekoratīvie apstādījumi un ar saknēm izrauts kadiķis. Automašīna "Ford" stāvēja turpat līdzās, iestrēdzis dubļos. Mašīnas salonā saldi gulēja arī tās vadītājs.

Iedzīvotāji ar telefonu piefiksējuši brīdi, kad šoferis atkārtoti centies izbraukt ārā no pagalma un nekavējoties izsaukuši policistus. No spēkrata aizdedzes līdzcilvēki izrāvuši ārā atslēgas.

Taču manāmi iereibušā vīra priekšā apstājās policisti un paaicināja viņu dienesta transportlīdzeklī. Aculiecinieki atceras, ka viņš amatpersonām aizturēšanas laikā nepretojās, visticamāk tāpēc, ka arī paiet vīrietim bija vairāk nekā grūti.

Pārbaudes laikā noskaidrots, ka šoferim nav autovadītāja tiesības, atklāts arī iespaidīgs reibums. Pie "Ford" stūres pārkāpējs atradies vairāk nekā trīs promiļu reibumā. Šoreiz ar administratīvu lietvedību viss nebeigsies un pret vīrieti jau ir uzsākts kriminālprocess.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu