Rīgas "Dinamo" mājās uzņems Helsinku "Jokerit"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" šodien mājas spēlē spēkosies ar Helsinku "Jokerit".

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.17, un tiešraidē to varēs redzēt televīzijas kanālā "TV3 Sport HD".

Rīgas komanda pēdējā aizvadītajā spēlē ar rezultātu 0:3 piekāpās "Soču" vienībai, bet pirms tam ar 4:1 svinēja uzvaru pār Maskavas "Dinamo", pārtraucot četru zaudējumu sēriju.

Pirms pēdējās spēles pret "Sočiem", Rīgas komanda paziņoja, ka tai pievienosies kanādiešu aizsargs Džordons Sautorns. Savukārt īsi pirms spēles pret Maskavas vienību, "Dinamo" paziņoja, ka pārtrauc sadarbību ar aizsargu Frenku Korrādo.

Helsinku "Jokerit" pēdējās trīs spēlēs izcīnīja uzvaras, pārspējot Nursultanas "Baris" ar 4:1, Novosibirskas "Sibirj" ar 2:0 un Vladivostokas "Admiral" ar 4:1. Pirms triju uzvaru sērijas Helsinku vienība pēcspēles metienu sērijā ar 1:2 piekāpās Habarovskas "Amur".

Rietumu grupā Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 23 punktiem 25 spēlēs ierindojas desmitajā vietā, bet "Jokerit" ar 38 punktiem 26 spēlēs ieņem otro vietu.

Šosezon komandas jau ir tikušās, Rīgas komandai izbraukuma spēlē ar graujošu rezultātu 0:8 atzīstot "Jokerit" pārākumu.

Rīgas komandas savainoto spēlētāju sarakstā ir komandas rezultatīvākais spēlētājs Nikolajs Jeļisejevs, uzbrucējs Aleksandrs Protapovičs un aizsargs Kristaps Sotnieks. Komandai nevarēs palīdzēt arī aizsargs Ralfs Freibergs, kurš saņēma trīs spēļu diskvalifikāciju par sitienu ar celi spēlē pret Maskavas "Dinamo", kā arī aizsargs Kārlis Čukste, kurš par sitienu līnijtiesnesim diskvalificēts uz vienu spēli.

Viesu komandā traumēts ir tikai uzbrucējs Henriks Hāpala.

"Dinamo" galvenā trenera pienākumus izpilda Valērijs Kuļibaba, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš. Ģenerālmenedžera pienākumus pilda Edgars Buncis.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu