Video "Wizards" bez Bertāna sastāvā pārspēj čempionvienību "Bucks"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Panākumu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) svētdien izcīnīja Vašingtonas "Wizards" vienība, kas bez traumētā Dāvja Bertāna ierindā, ar 101:94 (26:24, 23:28, 33:19, 19:23) uzvarēja čempionvienību Milvoki "Bucks".

Kā jau ziņots, Bertāns spēlēt nevar potītes sastiepuma dēļ.

Latviešu basketbolists traumu guva pagājušās nedēļas sākumā mačā viesos pret Atlantas "Hawks", kurā Vašingtonas komandai nācās atzīt mājinieku pārākumu ar 111:118.

Kā trešdien paziņoja "Wizards" galvenais treneris Vess Anselds, Bertāna atgriešanās laukumā notiks ne ātrāk kā pēc nedēļas.

Vašingtonas kluba rindās rezultatīvākais svētdienas mačā bija Bredlījs Bīls, kurš guva 30 punktus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles, taču pieļāva arī sešas kļūdas. Tikmēr 15 punkti un desmit atlēkušās bumbas Kaila Kuzmas kontā.

Čempionu rindās Jannis Adetokunbo guva 29 punktus un izcīnīja 18 bumbas zem groziem, kamēr Greisons Alens izcēlās ar 19 punktiem.

"Wizards" ar septiņiem panākumiem desmit spēlēs ieņem otro vietu Dienvidaustrumu divīzijā, bet Austrumu konferences kopvērtējumā ir augstajā trešajā pozīcijā. Savukārt "Bucks" pašlaik ir trešie Centrālajā divīzijā un tikai 11.vietā Austrumu konferencē.

Šosezon NBA pamatturnīrā katra komanda aizvada 82 spēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu