Kailija Dženere nāk klajā ar paziņojumu pēc festivāla, kurā dzīvību zaudēja astoņi cilvēki (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Repera Trevisa Skota mīļotā Kailija Dženere nākusi klajā ar paziņojumu pēc tam, kad 5. novembrī mūzikas festivāla "Astroworld" atklāšanas vakarā Hjūstonā, Teksasā gāja bojā astoņi cilvēki un daudzi cilvēki tika ievainoti pūļa pieplūduma dēļ.

Kailija Dženere pauda savu viedokli par to, kāpēc Treviss Skots turpinājis koncertu, lai gan pūlī cilvēki zaudējuši samaņu un dzīvību, uzstājot, ka viņi "nebija informēti par nāves gadījumiem" līdz pat pēc koncerta beigām.

Dženere, kura koncertu apmeklēja kopā ar savu 3 gadus veco meitu Stormiju, uzstāja, ka neredzēja pūļa paniku, kurā gāja bojā astoņi un tika ievainoti vairāk nekā 300 cilvēku.

"Es vēlos paskaidrot, ka mēs nezinājām par nāves gadījumiem. Mēs to uzzinājām tikai no ziņām pēc koncerta. Ja Treviss būtu to zinājis, viņš noteikti koncertu būtu apstādinājis," vietnē "Instagram" rakstīja 24 gadus vecā Dženere.

"Es izsaku visdziļāko līdzjūtību ģimenēm šajā grūtajā laikā un lūgšu par visiem cietušajiem. Manas domas un lūgšanas ir ar visiem, kas zaudēja dzīvību, tika ievainoti vai kaut kādā veidā ietekmēti no vakardienas notikumiem. Un arī Trevisam, kurš, es zinu, ļoti rūpējas par saviem faniem," viņa rakstīja.

Dženere sociālajos medijos tika asi kritizēta par to, ka savā "Instagram" kontā ievietojusi videoklipus, kuros bija redzams, kā ātrā palīdzība mēģina nokļūt pie upuriem.

Jau vēstīts, ka incidents sākās 5. novembrī ap pulksten 21.15. Kad pūlis sāka radīt ievainojumus cilvēkiem, panika tikai pieauga.

Organizatori apturēja koncertu, kad bija redzams, ka cietuši daudzi cilvēki, taču upuru milzīgais apjoms ātri pārņēma medicīnas iestāžu noslogotību.

Panika izcēlās pēc tam, kad pūlis sāka grūstīties uz skatuves priekšpusi Trevisa Skota festivālā "Astroworld", paziņoja ārkārtas dienesta amatpersonas.

11 cilvēki tika nogādāti slimnīcās, taču astoņi gājuši bojā.

Pasākumā, kurā piedalījās 50 000 cilvēku, medicīniskā aprūpe nepieciešama aptuveni 300 cilvēkiem.

Foto: piemiņas vieta festivālā traģiski bojāgājušajiem

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu