Ceturtdienas horoskops: 11. novembris (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops ceturtdienai, 11. novembrim.

AUNS

Vari pretendēt uz augstāku amatu vai paplašināt biznesu, uzklausīt citādi domājošos un atsijāt no pelavām lieliskas idejas. Vakarā patriotisks noskaņojums. Iededz sarkanbaltsarkanas sveces, sazinies ar tuviniekiem.

VĒRSIS

Daudz lielisku ideju, bet var gadīties, ka to lietderība jāpierāda ar spēcīgiem argumentiem. Dari tā! No sākotnējiem skeptiķiem vēlāk izveidosies lieliska komanda.

DVĪŅI

Mērķtiecība un pārliecinoša rīcība vedīs augšup pa karjeras kāpnēm un stiprinās autoritāti. Par paveikto arī pašam gandarījums. Taču domas ik pa laikam kavēsies pie sirdslietām.

VĒZIS

Centies saglabāt savaldību, ja sāk risināties notikumi, kurus nevari kontrolēt un ietekmēt. Ir tāds teiciens: miers baro, nemiers posta. Saņemsi uzmundrinājumu no mīļiem cilvēkiem.

LAUVA

Šodien rāmi un mierīgi dari savu darāmo. Pamazām virzīsies nospraustā mērķa virzienā. Ātrs rezultāts diez vai būs, taču neatlaidība ļaus palielināt ienākumus nākotnē.

JAUNAVA

Vairāk domāsi par sirdslietām, nekā par darbu. Sirsnīgas un pacilājošas noskaņas. Vakarā sarīko pasākumu tiešsaistē ar tuviem cilvēkiem, lai atzīmētu Lāčplēša dienu.

SVARI

Darbā viss rit savu gaitu, bet attiecībās romantika un dvēseliskas noskaņas. Mīļotais cilvēks var ienest tavā dzīvē tīkamu harmoniju un līdzsvaru. Brīvajiem ļaudīm iespējas iepazīties.

SKORPIONS

Vajadzēs krietni nopūlēties, lai lielo darbu vezumu izkustinātu no vietas. Darījumu sarunas jārisina apdomīgi, bez steigas un liekām emocijām. Sirsnīgs vakars kopā ar mīļu cilvēku.

STRĒLNIEKS

Strēlniekam allaž vajag, lai ir rosība un enerģija virmo. Šodien galvā rosīsies domas par mācībām. Ir jāķeras klāt, jo prāts nobriedis uzņemt jaunas zināšanas. It īpaši tehnoloģiju jomā.

MEŽĀZIS

Tu esi krietns darbarūķis, tomēr neuzņemies vairāk nekā spēj izdarīt, no tā labuma nebūs nevienam. Ir vērts padomāt par privātā biznesa attīstīšanu vai papildu ienākumu gūšanu.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs bieži dzīvo ar skatu nākotnē un domā vairākus gājienus uz priekšu. Plāni būs ambiciozi, bet piepildāmi, tikai nedrīkst zaudēt realitātes izjūtu. Konsultējies ar cilvēkiem, kam uzticies.

ZIVIS

Laba diena, lai ķertos pie jauniem plāniem. Ja cītīgi strādāsi, panākumi garantēti. Neiesaisties intrigu vērpšanā un baumu izplatīšanā, un pats pārbaudi visu, ko tev stāsta.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu