Piektdienas horoskops: 12. novembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 12. novembrim.

AUNS

Veiksme darbā gaida tad, ja būsi elastīgs, spēsi saprasties ar apkārtējiem un arī diplomātiski pielāgoties apstākļiem. Vēlams papildināt zināšanas.

VĒRSIS

Jāsaudzē enerģijas resursi – nemēģini visus par varītēm pārliecināt par savu taisnību. It īpaši ar strīdēšanos un spītēšanos. Jauka diena saziņai ar draugiem. Viņi prot uzmundrināt.

DVĪŅI

Ja tev ir ideja, tad jārīko prezentācija, jāmeklē domubiedri un atbalstītāji. Laba diena, lai sāktu sadarbību. Privātajā dzīvē sirds siltums un iedvesmojoša kopā būšana.

VĒZIS

Neturi sveci zem pūra, bet izstāsti savas idejas un meklē līdzīgi domājošos. Darījumu partneri var kļūt par draugiem un otrādi. Pārliecināsies, ka līdzās ir uzticami un jauki cilvēki.

LAUVA

Darbā iespējamas situācijas, kas tev nav pa prātam. Šoreiz nediskutē un neiesaisties. Vakarā velti laiku sev, lai padomātu un noformulētu viedokli svarīgos jautājumos.

JAUNAVA

Daudz pienākumu. Būsi noskaņots lietišķi, strādāsi ar atbildības izjūtu, veidosi kontaktus un vadīsi tiešsaistes pārrunas. Viss notiks ar vērienu un sniegs gandarījumu.

SVARI

Šodien paļaujies vairāk pats uz saviem spēkiem. It īpaši tad, ja nav stabilas pārliecības par partneru čaklumu un ieinteresētību. Vakarā attālināta mākslas baudīšana – noskaties labu filmu vai koncertu.

SKORPIONS

Daudz jaunu ziņu. Ieklausies, ko cilvēki runā, jo informācijas plūsmā var atrasties kaut kas ļoti noderīgs. Tomēr netici visam uz vārda – fakti jāizvētī un jāpārbauda.

STRĒLNIEKS

Esi gatavs izaicinājumiem, jo ir piemērots laiks peļņai un jauniem projektiem. Būs diezgan nemierīgi, bet neliels risks atmaksāsies. Kad darba diena galā, ļaujies romantiskām noskaņām.

MEŽĀZIS

Zināsi padomu dažādās situācijās, būs viedas atziņas, un noderēs iepriekšējā pieredze. Tomēr jāmācās mainīties atbilstoši apstākļiem. Aktuāla izglītošanās tēma.

ŪDENSVĪRS

Kopumā noskaņojums radošs, bet, ja kaut kas neiet, tad situācija jāmaina. Ir vērts izskatīt iespējas un piedāvājumus darba sludinājumu portālos. Labs laiks jaunu zinību apguvei.

ZIVIS

Labs palīgs būs diplomātija un spēja reaģēt atbilstoši situācijām. Izaugsme darbā saistīta arī ar finansiālo izdevīgumu. Kādam iespējama iepazīšanās ar tālejošu turpinājumu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu