Svētdienas horoskops: 14. novembris (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops svētdienai, 14. novembrim.

AUNS

Brīvdiena kopā ar ģimeni un mīļoto cilvēku. Būs pozitīvas emocijas, un tāpat arī novērtēsi, ka tev ir labi draugi, uz kuriem vari paļauties.

VĒRSIS

Svarīga attiecību tēma. Ja kaut kas nav pa prātam, vajadzētu izrunāties. Principu demonstrēšana var novest pie strīdiem, bet sirsnīga saruna attiecībās atgriezīs harmoniju.

DVĪŅI

Rosīga diena. Attiecību spodrināšana vai jautras un noderīgas sarunas ar draugiem tiešsaistē. Protams – arī ikdienas pienākumi ģimenē. Jāsagatavojas jaunajai darba nedēļai.

VĒZIS

Pēc garās darba nedēļas ar iedvesmu pievērsīsies mājokļa uzpošanai un izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes. Dažādas idejas par veselīgu dzīvesveidu.

LAUVA

Laba diena mājas darbiem – sakārto, remontē, izdaiļo. Iesaisti arī ģimeni. Bet saistībā ar sirdslietām atceries, ka attiecības jākopj kā puķu dārzs, tikai tad tās krāšņi uzplauks.

JAUNAVA

Privātajā dzīvē mīļas emocijas, sirsnība un romantiski brīži. Brīvajiem ļaudīm iespējas iepazīties ar jauku cilvēku. Jāapdara daži mājas darbi, lai sagatavotos jaunajai nedēļai.

SVARI

Aizraujoša diena. Privātajā dzīvē romantiskas noskaņas un daudz emociju. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās un simpātijas. Ja virtuālajā vidē – tad ievēro piesardzību.

SKORPIONS

Domas jau atkal pie nākamās nedēļas darbiem, taču nevajag atstāt novārtā privāto dzīvi. Uzklausi mīļoto, izstāsti kas uz sirds. Izejiet garākās pastaigās, izbaudiet nesteidzīgu sarunu burvību.

STRĒLNIEKS

Atpūties, palasi, skaties izglītojošus raidījumus. Ar vārdu sakot – velti laiku pats sev. Garajā darba nedēļā esi to godam nopelnījis. Vai arī ļaujies sirsnīgiem mīlestības piedzīvojumiem.

MEŽĀZIS

Šo dienu pavadi ar saviem mīļajiem – esat noilgojušies cits pēc cita. Attiecībās gan diezgan nemierīgi, var būt negaidīti pavērsieni. Brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no sirdslietu avantūrām.

ŪDENSVĪRS

Pārdomas par attiecību tēmu. Jūtas gruzd zem pelniem kā ogles, un jāsagaida vējš, kas tās uzpūš par liesmu. Sirdslietās iespējami interesanti piedzīvojumi.

ZIVIS

Jācenšas atrast līdzsvaru starp prātu un emocijām, jo šodien būsi diezgan jūtīgs pret norisēm un cilvēku izteikumiem. Ieklausies, ko saka sirds, bet neaizmirsti arī domāt ar galvu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu