Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Acīmredzot to nedara visi." Sieviete, kura divas reizes nedēļā zīda savu līgavaini (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Divu bērnu māte Lana Maiklsa, kura dzīvo Spānijā kopā ar savu partneri Šonu, raidījumā "This Morning" publiski pastāstījusi par savu lēmumu divas reizes nedēļā zīdīt savu līgavaini ar krūti.

Divu bērnu māte raidījumā stāsta, ka tas viss aizsācies tad, kad viņa vēlējusies atsākt zīdīt savus bērnus, jo tajā laikā jutusies īpaši sievišķīga un seksīga. Tā kā bērni izauguši, viņa izdomāja, ka līgavainis Šons varētu "palīdzēt zīst viņas 34D izmēra krūtis" kā rezultātā viņai atsāktos laktācija. 

Foto: Ekrānšāviņš

Pāris, kurš arī pagājušajā nedēļā piedalījās Channel 4 dokumentālajā filmā "Breastfeeding My Boyfriend", sacīja, ka viņi no šī akta sajutuši "ļoti foršu saikni" un, ka abiem tas šķiet "pilnīgi dabiski un normāli".

Šons sacīja: "Kad mēs to sākām, jutos mazliet dīvaini. Acīmredzot to nedara visi.

Tā kā mēs esam ļoti atvērti viens pret otru, mēs to izmēģinājām, un tas šķita normāli un dabiski. Saikne, ko no tā iegūstat, ir neticami stipra!"

Vai šim procesam ir kāda saikne ar seksu? "Nē, mēs neseksualizējam sievietes krūtis."

Paralēli līgavaiņa zīdīšanai, sieviete uzturā lieto augus, kas stimulē laktāciju, tāpēc viņa ir pārliecināta, ka drīzumā piens sāks veidoties viņas krūtīs dabiski.

Lana sacīja, ka pēc dokumentālās filmas parādīšanas publiski viņai ir bijušas pozitīvas atsauksmes, sakot: "Daudzi cilvēki ir teikuši, ka vēlas būt atvērtāki. Viņiem ir grūti runāt par šo vēlmi to darīt... Bet esmu viņiem palīdzējusi ar šo atklāto stāstu."

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu