Lelles, rotaļlietas un suvenīrus var atrast gandrīz katrā mājā. Tomēr bioenerģētikas speciālisti norāda, ka ir rotaļlietas un suvenīri, kas var būt bīstami.

Kādas rotaļlietas labāk mājas neturēt?

Atrastas rotaļlietas

Nekad nenesiet mājās rotaļlietas, kuras kaut kur atrodat. Tādu lietu vēsture jums nav zināma. Tas, kuram piederēja šīs rotaļlietas, var būt slikts cilvēks, attiecīgi uzlādēt šo lietu ar savu negatīvo enerģiju, lai ar to varētu kaitēt.

Dāvanas no nepatīkamiem cilvēkiem

Ja kāds no cilvēkiem, kas varētu vēlēt jums sliktu, uzdāvinājis jums suvenīru vai lelli, tad vai nu nepieņemiet dāvanu nemaz, vai arī nenesiet šo lietu mājās. Tas var būt negatīvi uzlādēts un radīt jums daudz problēmu.

Biedējošas lelles un rotaļlietas  

Nav nepieciešams turēt mājās rotaļlietas, kas jūs burtiski biedē. Šādos gadījumos klausiet savai intuīcijai. Ja jums šķiet, ka labāk ir atbrīvoties no šādas rotaļlietas, tad tas ir jādara. Neļaujiet saviem bērniem spēlēties ar ļaunām rotaļlietām.

Vēsturiskas rotaļlietas

Vismaz jums vajadzētu būt uzmanīgiem ar tām. Šīs lietas varēja piederēt jūsu vecmāmiņai, mātei, un tagad tās esat mantojis jūs. Ir jāievēro smalka robeža starp vēlmi saglabāt cilvēka atmiņu un senas lietas īpašumā, kas bojā mājas enerģiju. Ja rotaļlieta ir ļoti veca un neizskatās labi, labāk investēt tās atjaunināšanai un tīrīšanai. Tad mājas enerģija paliks pozitīva, un cilvēka atmiņa tiks saglabāta.

Kādas rotaļlietas, lelles un suvenīri noderēs?

Pašgatavoti

Šādi priekšmeti lieliski saderēs ar jūsu enerģiju, tāpēc tie nesīs lielu veiksmi vai spēlēs talismana lomu.

No mīļotā cilvēka

Ja kāds ļoti tuvs jums uzdāvināja lelli vai rotaļlietu, tā būs lieliska mājas dekorācija vai izklaide bērnam. Šāda lieta neradīs problēmas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp