VIDEO ⟩ Rīgā sadedzis auto. Īpašnieks paģībst ieraugot rezultātu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgā sadedzis auto. Īpašniekam ieraugot notikušo bijis liels šoks, ka paģībis notikuma vietā, vēstī "Degpunktā".

Naktī no sestdienas, 6. novembra, uz svētdienu, 7. novembri, viena no Pārdaugavā patrulējošajām policijas ekipāžām pamanījuši dūmu stabu, kas pacēlies virs kāda ielas malā novietota braucamrīka.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Lāsma Greidāne stāsta, ka likumsargi devās pie auto un ievēroja, ka tam ir izsists aizmugurējā loga stikls un mašīnas iekšienē iemests, iespējams, degšķidrums. Tā rezultātā automašīnu bija pārņēmušas liesmas, kas bija tik lielas, ka policisti paši saviem spēkiem tās nespēja nodzēst.

Desmit minūšu laikā notikuma vietā ieradušies glābēji, kam dažas minūtes vēlāk liesmas izdevies apslāpēt. Diemžēl no auto pāri palicis vien vraks.

Notikuma vietā drīz vien esot ieradies arī pats auto īpašnieks, kurš šokā par notikušo paģība turpat notikuma vietā, un tika izsaukti Neatliekamā medicīniskā palīdzības dienesta (NMPD) darbinieki. Vīrietis pēc neilga laika atžirga. Informācija saistībā ar notikušo nodota operatīvajiem dienestiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Tā kā šajā gadījumā ir pamatotas aizdomas, ka notikušais nav nejaušība, lieta nonākusi Valsts policijas Kurzemes iecirknī.

Par šo notikumu ir ierosināta krimināllieta un talkā aicināti kriminālistikas eksperti.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu