VIDEO ⟩ Džefa Bezosa mīļotā neslēpj sajūsmu, satiekot Leonardo di Kaprio (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Interneta tirdzniecības uzņēmuma "Amazon" dibinātājs Džefs Bezoss
Interneta tirdzniecības uzņēmuma "Amazon" dibinātājs Džefs Bezoss Foto: JOSHUA ROBERTS/Reuters

"Amazon" dibinātājs Džefs Bezoss sociālajos tīklos nāca klajā ar atbildi pēc populārā video, kur viņa mīļotā Lorēna Sančesa satiekas ar slaveno aktieri Leonardo di Kaprio.

Pāris ar di Kaprio nejauši satikās 10. ikgadējā Losandželosas mākslas muzeja mākslas un filmu naktī, kuru organizēja augstās modes zīmols "Gucci".

Videoklipā redzams, ka Sančesa ir ļoti saviļņota, satiekot slaveno aktieri, turpretī Bezoss neizskatās visai ieinteresēts.

Tikmēr sociālo tīklu lietotāji par esošo situāciju uzjautrinās: "Kad tev pieder miljardi, bet tu neesi Leonardo di Kaprio.", "Atrodi kādu, kurš uz tevi lūkojas tapat, kā Džefa Bezosa draudzene skatās uz Leonardo di Kaprio."

Miljardieris izlēma sniegt asprātīgu atbildi. Viņš "Twitter" dalījās ar attēlu, kur stāvot aiz zīmes ar uzrakstu "Uzmanību! Stāva klints. Nāvējošs kritiens." demonstrē savas muskuļotās rokas. Klāt bildei uzņēmējs ir pierakstījis: "Leo [Leonardo di Kaprio], nāc šurp, es tev vēlos kaut ko parādīt..."

Arī šī publikācija raisīja sociālo tīklu lietotāju iesaisti. Viens lietotājs rakstīja: "Es viņu nevainoju.. tas taču ir Leo."

Kāds cits lietotājs Bezosa publikāciju komentēja: "Es viņu saprotu. Tas burtiski ir Leonardo di Kaprio."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu