Video ⟩ Jokičam par incidentu ar Morisu piemērota vienas spēles diskvalifikācija

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Denveras "Nuggets" centra spēlētājs Nikola Jokičs par Maiami "Heat" uzbrucēja Markīfa Morisa pagrūšanu saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju, lēmusi Nacionālā basketbola asociācijas (NBA).

Incidents notika pirmdien mačā Denverā, kur vietējā "Nuggets" svinēja uzvaru ar rezultātu 113:96.

Kad līdz spēles beigām bija palikušas divas minūtes un 39 sekundes, Jokičs, atbildot uz Morisa agresīvo spēli, ar elkoni no mugurpuses pagrūda pretinieku mugurā, "Heat" basketbolistam nokrītot uz grīdas.

Jokičam tika piemērota piezīme par nevajadzīgu un pārlieku agresīvu pārkāpumu, par ko viņš tika izraidīts no zāles. Tāpat līga viņam piespriedusi 50 000 ASV dolāru naudas sodu.

Pretinieku rindās sodīts Džimijs Batlers par mēģinājumu izraisīt konfliktu un atteikumu sadarboties incidenta izmeklēšanā - viņam būs jāšķiras no 30 000 ASV dolāru.

"Tas bija muļķīgs solis. Es jūtos slikti. Man nevajadzēja tā reaģēt, tajā pat laikā man ir kaut kādā veidā sevi jāaizsargā," incidentu komentēja Jokičs. Serbu basketbolists nevarēs piedalīties trešdienas mačā pret Indiānas "Pacers".

Iepriekšējās sezonas vērtīgākais spēlētājs Jokičs šosezon vidēji mačā guvis 25,4 punktus, izcīnījis 13,6 atlēkušās bumbas un atdevis 5,7 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu