Kašers ar vīru taksometrā piedzīvo nepatīkamu starpgadījumu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kašers un Jānis
Kašers un Jānis Foto: Artūrs Martinovs

Kašers ar vīru nesen atgriezušies no koša ceļojuma pa Islandi un stāsta, ka, esot ārzemēs, sajutuši mīlestību un brīvību, taču atgriežoties atkal saskārušies ar skarbo realitāti.

Jau ielidojot Latvijā, abus sagaidīja pirmais starpgadījums. Jānis "STV Pirmā!" šovā "Slavenības. Bez filtra" stāsta, ka abi iesēdušies taksī ar aizpildītiem apliecinājumiem, kas viņiem ļauj atrasties ārpus mājas pēc astoņiem vakarā, un taksists prasījis vai viņi ir no vienas mājsaimniecības:

"Protams, pateicu, ka esam. Viņš prasīja vai esam brāļi, bet atbildēju - nē, tas ir mans vīrs. Taksists paziņoja, ka to pašiem būs jāskaidro policijai." Taksometra vadītāja attieksme abus tik ļoti apbēdinājusi, ka viņi pat cerējuši, ka taksi apturēs policija, lai pierādītu, ka vīriem ir tiesības būt kopā.

"Žēl, ka neapturēja," uzskata Jānis: "Tas bija vienīgais, ko es gribēju, lai iesmērētu sejā kādam to savu papīru un teiktu, sorry, brauc tālāk."

Vasaras sākumā multimākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis apprecējās ar mīļoto vīrieti, fitnesa treneri Jāni Miņinu. Pārim to nācās darīt Dānijā, jo Latvijā viendzimuma laulības joprojām netiek atļautas, turklāt mūsu valstī joprojām ir ļoti daudz cilvēku, kuri atbalsta tikai attiecības starp vīriešiem un sievietēm.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu