Trevisa Skota koncertā samīdīts deviņus gadus vecs zēns ir komā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

5. novembrī mūzikas festivāla "Astroworld" atklāšanas vakarā Hjūstonā, Teksasā gāja bojā astoņi cilvēki un daudzi cilvēki tika ievainoti pūļa pieplūduma dēļ, tai skaitā deviņus gadus vecs zēns joprojām cīnās par savu dzīvību. 

Deviņus gadus vecais Ezra Bounts pēc gūtajiem ievainojumiem festivālā "Astroworld" atrodas medicīniski izraisītā komā.

Ezra koncerta laikā sēdēja uz sava tēva Trestona pleciem, taču tad sākās pūļa panika un zēns nokrita uz zemes, kā rezultātā tika samīdīts. Pūļa spiediena dēļ tēvs pazaudēja dēlu, taču vēlāk uzzināja, ka Ezra nogādāts slimnīcā.

Ezras ģimene pastāstīja, ka jaunajam zēnam ir smadzeņu pietūkums un bojāti ir visi viņa iekšējie orgāni. Ārsti uzskata, ka koncerta laikā zēnam apstājusies sirds. 

Deviņus gadus vecā zēna ģimene ir iesniegusi sūdzību pret Trevisu Skotu un festivāla veidotājiem, apgalvojot, ka viņu "rupji nolaidīgā rīcība" veicinājusi bērna dzīvībai bīstamus ievainojumus. Sūdzībā teikts, ka Ezra tika "spārdīts, samīdīts un gandrīz saspiests līdz nāvei". 

Jau vēstīts, ka incidents sākās 5. novembrī ap pulksten 21.15. Kad pūlis sāka radīt ievainojumus cilvēkiem, panika tikai pieauga.

Organizatori apturēja koncertu, kad bija redzams, ka cietuši daudzi cilvēki, taču upuru milzīgais apjoms ātri pārņēma medicīnas iestāžu noslogotību.

Panika izcēlās pēc tam, kad pūlis sāka grūstīties uz skatuves priekšpusi Trevisa Skota festivālā "Astroworld", paziņoja ārkārtas dienesta amatpersonas.

11 cilvēki tika nogādāti slimnīcās, taču astoņi gājuši bojā. Pasākumā, kurā piedalījās 50 000 cilvēku, medicīniskā aprūpe nepieciešama aptuveni 300 cilvēkiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu