Levits ar savu laicīgi izteikto Lāčplēša dienas sveicienu pamatīgi samulsina ļaudis (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Trešdien, 10. novembrī, Valsts prezidents Egils Levits mikroblogošanas vietnē "Twitter" publiskojis apsveikumu Lāčplēša dienā. Ļaudis ir neizpratnē, kādēļ video ievietots dienu pirms svētkiem.

Uzrunā redzams prezidents, stāvot pie loga ar degošu sveci un uzrunājot Latvijas iedzīvotājus: "Pieminēsim mūsu Lāčplēšus, Latvijas armijas karavīrus, kuri ziedoja savu dzīvību par savu dzimteni! Šodien mums jāatrod sevī Lāčplēša spēks, lai cīnītos par tautas veselību, lai turētos pretī maldiem."

"Šodien mēs nevaram pulcēties kopā, lai atzīmētu šo dienu, bet katrs no mums lai noliek svecīti savā logā, un tādā veidā mēs visi kopā pieminēsim mūsu Lāčplēšus."

Sociālo tīklu lietotājus samulsinājis fakts, ka prezidents ar video dalījies 10. novembrī, kamēr savā uzrunā aicina tieši "šodien" ielikt logos sveces, lai kopīgi pieminētu "mūsu Lāčplēšus".

"Levit, Jūs esat kaut ko sajaucis - šodien NAV Lāčplēša diena - tā ir rīt!" - norāda komentētāja Aija.

Video ievietošanu precizēja Valsts prezidenta kanceleja: "Sveicināti! Tas ir laicīgs aicinājums no Valsts prezidenta pieminēt Lāčplēša dienu nepulcējoties, bet gan ģimenes lokā, kā arī aizdegto svecīti šogad ielikt savas mājas logā."

Komentārā prezidentu informē arī kāda cita "Twitter" lietotāja: "Lāčplēša diena ir rīt!!!"

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu