"Mīla kemperī": Jaunpienācējs liek puišiem baidīties par meiteņu zaudēšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no 360tv video

Iepazīšanās un ceļojumu šova "Mīla kemperī" dalībnieki divas pēdējās reizes cerēja, ka pēc izbalsošanas viņiem tiks piespēlēts kāds jauns puisis, taču tā vietā viņi dabūja divas blondīnes pēc kārtas. 

Taču tagad viņu vēlmes beidzot ir uzklausītas un piedzīvojumu meklētājiem pievienojas stiprā dzimuma pārstāvis - turklāt vēl kāds! 30 gadus vecais Oskars, kuram piemīt ērgļa skatiens, ir ar bagātu attiecību pieredzi un strādā tirdzniecībā. Tas ne pa jokam satrauca kemperšova puišus, kuri pieķērušies savām meitenēm.

Oskars par ienākšanu šovā stāsta: "Bija nedaudz stresaini īstenībā, jo nezināju, kas mani sagaidīs. Tā, ka pavisam nezināju, kas notiks." Bet izskatās, ka nebūs gan nemaz tik traki, jo svešinieks uzreiz pievērsa nesenās jaunpienācējas Sintas uzmanību.

"Nu, piesaistīja actiņu, teiksim tā," komentēja blondīne. Vai tiešām jau uzreiz starp abiem uzšķilsies romantiska dzirkstelīte? Varam pačukstēt, ka Oskars iekritīs sirdī ne tikai Sintai, taču kuru dāmu brašulis izvēlēsies par savu ceļa biedreni?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu