Timma mīļotajai Sedokovai uzdāvina elpu aizraujošu ziedu pušķi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vietnē "Instagram" dziedātāja Anna Sedokova publicēja fotogrāfijas ar brangu ziedu pušķi, ko viņai dāvājis mīļotais Jānis Timma. 

Pie fotogrāfijām Sedokova publicēja arī ierakstu, kurā pauda savas pārdomas par to, ka visām sievietēm būtu biežāk jāsaņem ziedi.

"Sievietēm nerūp ziedi - tā uzskata vīrieši, kuriem ir žēl tērēt naudu savām sievietēm. Jā, ir sievietes, kurām patīk kumelītes. Ir tādas, kurām patīk kolekcionēt kaktusus. Ir kāda, kurai kategoriski nepatīk ziedi, bet tādu es neesmu satikusi.

Izņēmām bērnu no dārziņa un pēkšņi vīrs kaut kur aizgāja. Ne no kurienes viņš nes milzīgu puķu pušķi. Man bija liels prieks! Kad man mājās nav ziedu, man ir skumji. 

Mēs devāmies uz veikalu pēc kruasāna, un pārdevēja gandrīz noģība no puķu daudzuma manās rokās. Es sajutos tik skumji par mūsu sievietēm. Kāpēc? Kāpēc vīrieši nedāvina ziedus?

Es viņai atdotu savus, bet tie man ir no mīļotā cilvēka. Katrai meitenei vajadzētu būt savam vīrietim, kurš zina, ka šādi mirkļi paliks viņas atmiņā uz visiem laikiem.

Nu, ja jūs domājat, ka ziedu dāvināšana nav nepieciešama, tad dāviniet dimantus. Tie nenovīst," rakstīja Sedokova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu