Balvos ceturtdien pēc neliela ugunsgrēka slēgts veikals "Maxima"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Pēc neliela ugunsgrēka ceturtdienas, 11. novembra, rītā slēgts veikals "Maxima X" Balvos.

Pēc aculiecinieku stāstītā, šorīt pie veikala Balvos strādājuši operatīvie dienesti. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Sandra Vējiņa aģentūrai LETA apstiprināja, ka plkst.6.48 tika saņemts izsaukums uz Bērzpils ielu Balvos, kur tirdzniecības vietā deg elektrības sadales skapis divu kvadrātmetru platībā un izveidojies piedūmojums. Ugunsdzēsēji glābēji ugunsgrēku nodzēsa, kā arī

uzstādīja divus dūmu ventilatorus telpu vēdināšanai.

Plkst.8.02 darbi notikuma vietā tika pabeigti.

SIA "Maxima Latvija" pārstāve Liene Dupate-Ugule aģentūrai LETA pastāstīja, ka šorīt, veicot elektroierīču apkopes darbus, "Maxima X" veikalā Bērzpils ielā 15 Balvos, pēc sākotnējās informācijas, notika īssavienojums, kas izraisīja lokālu ugunsgrēku. Nekavējoties tika evakuēti visi darbinieki.

Paralēli evakuācijai tika izsaukts VUGD, kas operatīvi ieradās veikalā un novērsa radušos draudus. Pateicoties operatīvai atbildīgo "Maxima" darbinieku reaģēšanai, šajā situācijā neviens darbinieks nav cietis, uzsvēra uzņēmumā.

Sākotnējā informācija liecina, ka iespējamais incidenta cēlonis varētu būt nepareizi saslēgtas elektroapgādes iekārtas vai bojājums tajās. Atbildīgie dienesti veic nepieciešamās darbības, lai veikals atsāktu darbu ierastā kārtībā un atgriešanās veikalā būs droša gan "Maxima" darbiniekiem, gan klientiem.

"Maxima Latvija" prognozē, ka veikals atkal durvis varētu vērt rītdien.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu