VIDEO Policistiem pēc sekošanas aizdomīgam autovadītājam izdodas notvert meklēšanā izsludinātu vīrieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Policijai izdevies noķert ilgi tvarstītu noziedznieku, vēsta "Degpunktā".

Inspektori pelēko "Ford Focus" ievērojuši pavisam vienkārša iemesla dēļ – tā šoferis uz Gustava Zemgala gatves pārvada viņu acu priekšā veicis pavisam nesaprotamus manevrus.

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Ziemeļu pārvaldes inspektors Gatis Mardaks stāsta, ka braukšanas maniere bija aizdomīga, vīrietis tad paātrināja, tad samazināja ātrumu, kā arī manīta aizdomīga braukšana pa joslām, kā rezultātā likumsargiem radās aizdomas par dzērājšoferi pie stūres.

Policija sāka sekot braucējam, ieslēdzot bākugunis un liekot vīrietim apstāties, taču viņš nereaģēja uz rīkojumiem. Luksoforā iedegās sarkanais signāls, kā rezultātā bēdzējs apstājās. Viens no policistiem izkāpa ārā no operatīvā spēkrata un piegāja pie aizdomīgā transportlīdzekļa vadītāja.

Vīrietim policisti palūdza atdot automašīnas atslēgas un izkāpt no transporta, taču, dodoties pie policijas auto, viņš sāka skriet, lai aizbēgtu. Viens no policistiem turpināja viņam dzīties pakaļ jau ar kājām, kamēr kolēģi sekoja ar operatīvo transportlīdzekli. Bēdzējs tika notverts pie LMT galvenās ēkas, mēģinot paslēpties krūmos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu