VIDEO ⟩ "Dārgā, tev bija jābūt gultā!" Jaunzēlandes premjerministres runu tiešsaistē pārtrauc viņas trīsgadīgā meita (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Atcerieties slaveno profesoru Robertu Kelliju, kurš 2017. gadā gluži negaidīti kļuva par interneta sensāciju, kad "dzīvās" video intervijas laikā viņa kabinetā iesoļoja meita? Līdzīgā situācijā pirmdien, 8. novembrī, nonāca Jaunzēlandes premjerministre Džesinda Ārderna.

Premjerministre "Facebook" tiešraides laikā runāja par koronavīrusa ierobežojumiem valstī, kad, tuvojoties tiešraides trešajai minūtei, Ārdernas darbu pārtrauca viņas trīs gadus vecā meita.

"Dārgā, tev bija jābūt gultā. Ir laiks gulēt," sieviete uz brīdi pievērsās meitai un piebilda, ka drīz nāks viņu apraudzīt. 

Ārderna atvainojās visiem, kas sekoja līdzi tiešraidei un izteica gandarījumu, ka mājās ir viņas mamma, kura parūpēsies, lai šāds kuriozs vēlreiz neatkārtotos.

"Tā tik bija izgāšanās, ne tā? Un man likās, ka esmu sagaidījusi momentu, kad viss ir mierīgs, lai uztaisītu šo tiešraidi," smaidot sacīja premjerministre.

Arī Dienvidkorejas Pusanas Nacionālās universitātes politikas zinātnes profesors Roberts Kellijs saskāries ar ko līdzīgu, un ne vienu, bet veselas divas reizes!

Profesors BBC tiešraidē sniedza savu komentāru par jaunākiem notikumiem Dienvidkorejā, taču tās laikā istabā ienākuši arī viņa enerģiskie bērni, šo video padarot par īstu interneta sensāciju.

Kellijs stāstīja, ka viņa meita intervijas dienā bijusi īpaši pacilātā noskaņojumā, jo bērnudārzā todien bija notikušas viņas dzimšanas dienas svinības.

Kellija sieva Džuna Kima norādīja, ka pēc tam par šo atgadījumu smējušies, tomēr viņi bija nobažījušies, ka BBC vairs nekad nejautās profesora viedokli.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu