FOTO ⟩ Noskaidrots šova "Lauku sēta" uzvarētājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šis bija emocionāli spraigākais un fiziski sarežģītākais fināls, kāds jebkad bijis "Lauku sētā". Uzzini, kurš bija spēcīgākais un izcīnīja lielo naudas balvu!

Aivis ar Kristapu abi tik ļoti vēlas uzvarēt, ka gatavi uz visu. Iepriekš izbalsoto dalībnieku atbalstīti abi dodas izšķirošajā cīņā. Aivim rodas sarežģījumi uzrāpties pa trosēm kokā, bet atbalstītājs Sandis viņu ļoti uzmundrina, arī Viktorija sažņaugusi rokas cerību pilnās dūrēs, lai gan daudzi citi atbalsta tieši Kristapu.

Un palikusi vairs pēdējā cīņa pirms naudas balvas iegūšanas. Aivis ar Kristapu vienlaicīgi nonāk pie tradicionālā "Lauku sētas" fināla uzdevuma – īstās atslēgas atrašanas. Abi skrien pēdējiem spēkiem, nu vairs tikai brīdis šķir no čempiona titula. Un īsto atslēgu lādes atvēršanai atrod Kristaps. Viņš laimē kliedz, un kā nu ne, jo skaidri zina, ko darīt ar iegūto balvu. Maija metas ap kaklu Kristapam, viņš ir pārlaimīgs.

Lai gan Aivis paliek otrajā vietā, tomēr viņš uzskata, ka tāpat ir uzvarētājs. Strīdi atbalstītāju vidū, vilšanās, asaras, bet kādam – laime. Tāds ir "lauku sētas" fināls – ārkārtīgi emocionāls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu