Benam Simonsam joprojām mentālās veselības problēmas; "76ers" tā nuzskata

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Bens Simonss paudis, ka viņam aizvien ir psiholoģiska rakstura problēmas, ar kurām jātiek galā, bet viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Filadelfijas "76ers" spiežot spēlētāju atgriezties laukumā, vēsta "The Athletic". 

Klubs nozīmēja Simonsam speciālistu, lai pārliecinoties par viņa mentālo veselību. Pirms tam "76ers" kārtējo reizi piemēroja basketbolistam naudas sodu par līgumsaistību nepildīšanu. 

Starpsezonā Simonss paziņoja, ka negrasās atgriezties "76ers" komandā un vēlas tikt aizmainīts uz citu vienību. Tas nenotika. 

"76ers" uzskata, ka Simonsam jāiesaistās visās komandas aktivitātēs, ja vien kluba ārsts vai spēlētāja personīgie eksperti neiesaka, ka viņš nevar doties laukumā vai trenēties. "76ers" norādījusi, ka nav saņēmusi nekādus apliecinājumus par Simonsa psihiskajām problēmām, kas viņam traucētu pilnvērtīgi piedalīties komandas aktivitātēs.

"Es patiešām domāju, ka naudas sodi, viņa nošķiršana no komandas, negatīvu ziņu iznešana publiskajā telpā ir saasinājusi Bena psiholoģisko stāvokli. Ir divas iespējas: atbalstīt Benu vai paust, ka viņš melo. Ko viņi darīs? Tagad mēs vairs nerunājam par aizmainīšanu. Mēs vēlamies atrast vietu, kur varam palīdzēt Simonsam atgūt pārliecību un atgriezties laukumā," "The Athletic" sacīja spēlētāja aģents Ričs Pols. 

Saskaņā ar līgumu 25 gadus vecajam Simonsam šajā sezonā paredzēts 33 miljonu ASV dolāru liels atalgojums.

"76ers" 2016. gada jauno spēlētāju draftā Simonsu izvēlējās ar pirmo numuru.

"Vēlos redzēt viņu laukumā, spēlējam spēli, kuru viņš mīl. Gribu redzēt viņu "76ers" sastāvā vai jebkuras citas komandas rindās. Tas nav manā ziņā, bet es vēlos, lai viņš atgriežas laukumā. Mēs vēlamies strādāt kopā un nodrošināt to, lai viņš atkal iesaistās spēlē," teica aģents. 

Iepriekšējā sezona austrālietim individuāli bija neveiksmīgākā viņa karjerā. 58 pamatturnīra spēlēs vidēji mačā guva 14,3 punktus, sakrāja 7,2 atlēkušās bumbas un veica 6,9 rezultatīvas piespēles. Visos trijos rādītājos Simonss uzrādīja zemāko sniegumu NBA karjerā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu