Ko sola zvaigznes? Nedēļas horoskops no 15. līdz 21. novembrim

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zvaigznes
Zvaigznes Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 15. līdz 21. 11.

AUNS

Auns atkal ir savā elementā. Vajag paspēt gan darbus paveikt, gan kādu saviesīgu pasākumu saorganizēt. Pulcēšanās ierobežojumi jāievēro, bet tiešsaistē ir neierobežotas iespējas. Šajā īsajā darba nedēļā profesionālajā jomā paspēsi parādīt sevi no vislabākās puses. Iespējams, saņemsi ne tikai atzinību un uzslavas, bet arī karjeras piedāvājumu. Ja tā – tad uzreiz apspried atalgojuma jautājumu, jo naudas lietas šobrīd ļoti būtiskas. Valsts svētkos palutini savus mīļos, sarūpējot svinīgu mielastu pie balti klāta galda.

VĒRSIS

Ja kārtojamas lietišķās darīšanas, tad esi uzmanīgs ar juridiskiem jautājumiem. Pirms kādu dokumentu parakstīšanas jāiedziļinās un jāizlasa visi teksti, bet vislabāk jāparāda kādam juristam. Lai nebūtu pārpratumu. Darbā iespējama bremzēšanās - netērē enerģiju situācijās, kuras ietekmēt nav tavos spēkos. Ir daudz cita darāmā, kur būs atdeve un rezultāts. Īstajā brīdī var uzrasties cilvēki, kuri palīdz ar padomu vai praktiski. Brīvdienās atpūties un dodies izbraucienā. Latvijas skaistās dabas takas, pilis, muižas un citi objekti ir apskates vērti un iedvesmojoši.

DVĪŅI

Darbā gaisotne nedaudz saspringta. Kolēģiem var būt atšķirīgi viedokļi par to, kā atrisināt sarežģītus jautājumus. Neiesaisties strīdos, ja tavos spēkos nav situāciju ietekmēt, bet labāk domā par jauniem projektiem un izaugsmes iespējām. Vari likt priekšniecībai noprast, ka esi pelnījis paaugstinājumu. Svētku brīvdienās burvīgs laiks sirsnīgam pasākumam ģimenes lokā. Ja iespējams, pulcē savus mīļos pie svinīga mielasta galda. Ja nē – tad prieku sagādās arī tikšanās tiešsaistē. Pārējo laiku velti atpūtai un dari to, ko kāro sirds.

VĒZIS

Šonedēļ mēness aptumsums, kas astronomiski vienmēr sakrīt ar pilnmēnesi. Šis mūsu zemes pavadonis mēdz ietekmēt Vēža dvēseles stāvokli. Jāsargās no sakāpinātām emocijām un to iespaidā nevajag pieņemt lēmumus – it īpaši profesionālajās lietās. Godprātīgi paveic darbu un neiesaisties attiecību skaidrošanā. Taču ir burvīgs laiks, lai parūpētos par saviem mīļajiem, dāvātu sirds siltumu un pretī saņemtu to pašu. Ģimene ir pirmajā vietā, un savējo atbalsts nenovērtējams. Valsts svētkos pacilājošs noskaņojums un sirsnīga komunikācija ar tuviniekiem.

LAUVA

Kaut arī šonedēļ garās brīvdienas, tavs darba cēliens būs ļoti ražīgs. Sekmīgi nokārtosi lietišķās darīšanas, saorganizēsi, atrisināsi. Tikai vērīgam jābūt ar juridiskiem jautājumiem. Ja kaut kas jāparaksta, tad iedziļinies – tā, lai skaidrs katrs vārds un katrs komats. Vai arī parādi kādam juristam, tā būs visdrošāk. Nav runa par krāpšanos, bet par niansēm, kas var nospēlēt kādu lomu vēlāk. Svarīga arī privātā dzīve: daudz sirsnības un daudz mīlestības. Valsts svētkos sarūpē saviem mīļajiem sirsnīgu kopā būšanu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

JAUNAVA

Arī šajā īsajā nedēļā jāstrādā ar pilnu atdevi. Iespējams, būsi pikts, ka daži kolēģi jau dzīvo brīvdienu noskaņās. Kā tā var, ja darbu gūzma? Tev sirdsapziņa neļauj kaut ko pamest pusratā vai darīt pa roku galam. Līdz ar to var gadīties, ka strādāsi par citiem ilgāk. Taču tam ir arī savi bonusi. Priekšnieki vai darījumu partneri to novērtēs, un tu stiprināsi autoritāti. Brīvdienās gan nenes domas par darbu mājās. Šis laiks jāvelta saviem mīļajiem. Uzklāj baltu galdautu, iededz sveces – atzīmējiet kopā Latvijas dzimšanas dienu. Brīvajiem ļaudīm iespējama kāda nozīmīga tikšanās.

SVARI

Daudz emociju saistībā ar darbu vai biznesu. Var gadīties, ka kolēģi kaut ko nav izdarījuši kā nākas un tagad pie kļūdu labošanas jāķeras visiem – arī tev. Bubināsi un pukosies. Labi, ka īsā darba nedēļa un drīz jau varēsi baudīt brīvdienas. Kāds būs nobriedis rudens spodrības dienām: pucēs mājokli, revidēs drēbju skapjus, sakops āra teritoriju u.tml. Kāds rosīsies virtuvē gatavojot īpašu svētku maltīti, lai atzīmētu Latvijas dzimšanas dienu. Visas brīvdienas gan nevajag pavadīt mājās. Izbrauc kādu loku, apskatot mūsu zemes skaistās vietas.

SKORPIONS

Lietišķajā jomā bez īpašiem panākumiem, tāpēc ar darbiem nepārpūlies. Ar pilnu jaudu varēsi rosīties pēc svētkiem. Šis ir Skorpionu laiks, un arī Latvija dzimusi Skorpiona zīmē. Sirdī patriotiskas jūtas un domas. Izkārsi pie mājas karogu vai mājoklī goda vietā noliksi vimpeli valsts karoga krāsās, un gribēsi ar savējiem atzīmēt svētkus. Ja ne klātienē, tad attālināti. Pārējā brīvajā laikā apdari saimniecības darbus, izrunājies ar atvasītēm, atbalsti viņu ieceres. Kādam dvēselē ieskanēsies romantiskas stīgas un sirds ilgosies pēc piedzīvojumiem.

STRĒLNIEKS

Jāsteidz darbi, jāsarunā un jāsaplāno jau šis un tas pēcsvētku laikam – Strēlnieks nemaz nebūs noskaņots vaļoties un nedzīvos brīvdienu gaidās. Nedēļas pirmā puse paies aktīvi rosoties. Varbūt pat sāksi kādu jaunu projektu vai izveidosi noderīgus lietišķos kontaktus. Labi padarīts darbs tiks novērtēts materiālā izteiksmē. Iespējams, kāds saņems svētku prēmiju, kādam gaidāms algas pielikums, kāds noslēgs izdevīgu biznesa darījumu. Brīvdienas vislabprātāk pavadīsi mājās, nesteidzīgi saimniekojot, kārtojot lietas un izmēģinot kādu jaunu kulinārijas recepti.

MEŽĀZIS

Nepieciešamas kādas pārmaiņas, jo, iespējams, dienas iegājušas rutīnā. Pirmām kārtām jau svētīga būtu redzesloka paplašināšana, jauna informācija, jaunas mācības. Visdinamiskāk šobrīd attīstās tehnoloģiju joma un tajā vajadzētu papildināt zināšanas. Ja darbā ar to saskare maza, jāapgūst sadzīvē noderīgais. Vai tev ir smatrt-ID, autostāvvietu apmaksas vai ēdienu pasūtīšanas aplikācijas, kas ļoti atvieglo dzīvi? Protams, dzīvē noderēs kursi vai semināri jebkurā jomā. Brīvdienās kopā ar saviem mīļajiem kaut kur aizbrauc, atpūties, izbaudi nesteidzīgu dienu ritmu.

ŪDENSVĪRS

Interesantas idejas. Ir vērts dalīties ar kolēģiem vai biznesa partneriem - iespējams, būsi trāpījis desmitniekā, lai atvieglotu darba procesu vai gūtu labu peļņu. Profesionālajā vidē gan nemierīgi: iespējami strīdi un varbūt arī pa kādai intridziņai. No dažādām peripetijām turies pa gabalu. Brīvdienās vajadzētu pasākt ko lietderīgu, piemēram, sakārtot māju, kaut ko saremontēt, sakopt āra teritoriju u.tml. Ja tāpat vien vaļosies, tad var rasties vēlme pastrīdēties sociālajos tīklos vai ar mājiniekiem. Labāk, lai enerģija virzās pozitīvā gultnē.

ZIVIS

Kaut arī „īsā” nedēļa, ražīgi pastrādāsi. Varbūt pat radīsies iespēja pieķerties jauniem projektiem. Kāds var saņemt karjeras piedāvājumu, kāds sludinājumos ieraudzīt informāciju par savu sapņu darbu, kāds nodemonstrēt spīdošu kompetenci un atrisināt sarežģītu situāciju. Svarīga arī attiecību tēma. Šonedēļ Mēness aptumsums, kas vienmēr sakrīt ar pilnmēnesi, var saviļņot emocijas. Dažu brīdi jūties kā burvīgā lidojumā, dažu brīdi kā virpuļojošā straumē. Ja nākas pieņemt kādu lēmumu, dari to bez steigas. Un ļoti svarīgi – runāt par savām sajūtām.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu